Hvad er Financial Engineering og Risk Management?

Finansielle ingeniør-og risikostyring er bundet sammen i, at man Begrebet bruges som en løsning på problemet med den anden. Investeringsselskaber ansætte finansielle ingeniører som en måde at hjælpe virksomhederne og deres kunder undgår finansielle markedsrisici. Dette er normalt opnås gennem processen med kvantitativ analyse, der tager forskellige data indsamlet fra markedspriser og virksomheden finansielle rapporter. Ved hjælp af komplicerede matematiske formler, rapporten giver en forudsigelse for fremtidige resultater på markedet. Da dette er en så vigtig del af investeringsstrategier i det moderne samfund, har universiteter og handelshøjskoler brugt megen tid til at undervise finansieringsteknik.

Teknologiske fremskridt har omdannet investeringer markeder rundt om i verden. Investeringsselskaber, der ønsker at holde trit med de nye tider har tilpasset til kompleksiteten af ​​markedet ved hjælp af mere og mere avancerede teknikker til at forbedre indtjeningen for deres kunder. En del af denne proces indebærer også afbøde risici forbundet med store investeringer. Som et resultat, er det normalt et must for finansieringsteknik og risikostyring til at være en del af en effektiv investeringsportefølje.

Meget af den drivende kraft bag finansieringstekniske kommer fra kvantitativ analyse. I det væsentlige, virker denne type analyse som en matematisk formel. Oplysninger, såsom aktiekurser, firma indkomstniveau, og andre relevante numeriske totaler, er input til forskellige ligninger. Udgangen er en forudsigelse af, hvad der vil ske i fremtiden. Kvantitativ analyse hviler på den tro, at alle markedsdeltagere handling er baseret på tidligere mønstre, og ved at anvende det, kan investorerne ideelt fjerne risikoen fra processen.

En del af den måde, at de finansielle engineering fjerner risiko er ved at ansætte komplekse investeringsprodukter teknikker som derivater, som baserer deres værdi på værdien af ​​de underliggende instrumenter og kan bruges til afdækning af risiko. Desuden kan finansielle teknik bruges til at udvikle edb-programmer, der kan reagere på handelsmuligheder meget hurtigt. Den fordel fra sådanne splitsekund handel kan også hjælpe med at styre risici.

Da finansielle ingeniør-og risikostyring er sådan en stor del af den moderne investeringsbank med scene, har efterspørgslen efter finansielle ingeniører vokset enormt. Som følge heraf har mange dimittender fra handelshøjskoler en stærk baggrund inden for matematik og programmering af computere som svar på denne store efterspørgsel. De fleste store virksomheder er afhængige af eksperter i kvantitativ analyse, og de finansielle ingeniører er specielt kvalificeret til at udføre denne opgave. Eksperter på området med dokumenteret track records af risikostyring kan ofte kommando store lønninger og vælge mellem konkurrerende virksomheder.

Hvad er koncentrationsrisiko?
Hvad er konvertibelt lån Stock?
Hvad Spørger Ændringer i mindsteløn?
Som er bedre, en LLC eller S-Corp?
Hvad er fordelene ved Forecasting inflation?
Hvad er lyd Financial Management?
Hvad er transfer pricing?
Hvad er en lejer?
Hvad der er sandt og Fair Value?
Hvad er en lønskala?
Hvad er Udgifter i alt?

Leave a Reply

trade online