Hvad er Financial Engineering?

Financial engineering er en proces, der udnytter eksisterende finansielle instrumenter for at skabe et nyt og forbedret produkt af en eller anden form. Næsten enhver kombination af finansielle instrumenter og produkter kan bruges i finansieringsteknik. Processen kan indebære en simpel union mellem to produkter eller gøre brug af flere forskellige produkter til at skabe et nyt produkt, der giver fordele, som ingen af ​​de andre instrumenter, kunne klare sig selv.

Et glimrende eksempel på finansielle teknik er finansiel genforsikring. Virksomheder, der tilbyder genforsikring optioner leverer i alt væsentligt en måde for det afgivende forsikringsselskab for at minimere et træk på tilgængelige ressourcer, når et stort skift i præmievækst eller reduktion finder sted. I dette scenario, hjælper processen med finansiel engineering til at skabe et stabilt miljø, der vil gøre det muligt for forsikringsselskabet til at være solvent og stabilt, selv når ekstreme betingelser er til stede.

For forbrugeren, kan arbejdet i en finansiel ingeniør til at skabe nye finansiere produkttilbud være en stor fordel. I nogle tilfælde er den nye og forbedrede produkter simpelthen en ompakning af flere uafhængige, men gratis produkter stilles til rådighed til en lavere pris. For eksempel kan forbrugeren opleve, at købe forsikring, der giver tand-, sygehus, og receptpligtig dækningen kan være betydeligt billigere end at købe individuelle planer.

Finansielle maskinfabrik i andre miljøer, så godt. Den økonomiske teori om at tilbyde flere eksisterende produkter under én pakke er blevet meget almindelig i telekommunikationsindustrien. Mange udbydere tilbyder i dag bundtet tjeneste pakker, der omfatter lokale telefon tjenesten, ubegrænset nationale lang afstand, internetudbydere og kabel eller digitalt satellit-tv. Det endelige resultat af denne type arrangement betyder en lavere pris for at få tre eller flere tjenester til betydelige besparelser for forbrugeren.

Undertiden kendt som beregningsmæssige finansiering, finansiel teknik stærkt afhængig matematisk beregning af resultatet, hvis forskellige kombinationer af finansielle instrumenter, der tilbydes under én paraply som en pakkeløsning. Normalt beregningerne tyder på, at udbyderne står til at gøre meget godt med den nye hybride finansielle produkt, som produktet har potentiale til at tiltrække ny forbrugere, som ville have givet afkald brug af en eller flere af de instrumenter, hvis den eneste mulighed var at købe dem individuelt.

Hvad er Regnskab etik?
Hvad Har Du må ikke øge Mean?
Hvad er en cyklus greven?
Hvad er en virksomhedsovertagelse på lager?
Hvordan jeg træner aktieoptioner?
Hvad er Kreative Finansiering?
Hvad er Capital Effektivitet?
Hvad er kontoudtog?
Hvordan vælger jeg den bedste cash Deposit Tasker?
Hvad er Årsregnskabsmeddelelse Analyse?
Hvad er ubegrænset ansvar?

Leave a Reply

trade online