Hvad er Finans Factoring?

Også kendt som finansielle factoring eller blot factoring, finansiering factoring er en finansieringsstrategi, der gør det muligt for virksomhederne at skaffe kontanter fra visse aktiver hellere før end senere. Processen væsentlige opfordrer til, at en investor til at købe en eller flere aktiver fra kunden og yde betaling, der svarer til en aftalt procentdel af værdien af ​​disse aktiver. I mange tilfælde er en ekstra udbetaling foretaget senere i processen, med investor holde en lille procentdel af den samlede værdi af de aktiver, som middel til at opnå et overskud.

Et af de mere almindelige eksempler på finansiering factoring kaldes faktura factoring. Med denne ordning, sælger en klient regnskabet tilgodehavender for en faktureringsperiode til et factoringselskab. Selskabet vurderer fakturaer og ansvarsområder en betaling, der beløber sig til alt fra 70% til 90% af den pålydende værdi af disse fakturaer til kunden. Til gengæld, dirigerer kunden hans eller hendes kunder til at sende betalinger på disse fakturaer direkte til factoring selskabet, ofte til en lockbox adresse, som factoring agent. Når fakturaerne er betalt fuldt ud, er de resterende værdi af fakturaerne betalt til kunden med fradrag af en afgift, der udgør alt fra tre til fem procent af den pålydende værdi, med dette gebyr, der udgør den fortjeneste, factoring selskabet gør fra venture.

Afhængig af den faktiske aftale mellem klient og factoring agent, kan finansiere factoring være en kortsigtet finansiering strategi, der varer for ikke mere end et par fakturering perioder. Til andre tider, kan samarbejde mellem de to enheder fortsætte i en årrække. Typisk vil ordningens vilkår giver hver af parterne at opsige samarbejde, hvis og når det ikke længere tjener deres interesser bedst. Kunderne kan tilbagekøbe alle udestående fakturaer i øjeblikket i besiddelse af factoringselskab og afslutte forholdet, mens factoring agent kan vælge at afslutte forholdet, hvis det viser sig, at kunden ikke opfylder alle betingelserne i arbejde aftalen.

Finans factoring kan anvendes af en virksomhed, af flere grunde. I nogle tilfælde gør denne metode det muligt at skaffe sig midler på forhånd for at finansiere et nyt projekt. På andre tidspunkter, er finans factoring udført som et middel til at hjælpe en virksomhed, der har været igennem vanskelige økonomiske tider at fortsætte med at inddrive ved at stille midler til rådighed hellere før end senere. I bedste fald kan denne type finansiering arrangement være til gensidig fordel og i sidste ende hjælpe klienten bliver skattemæssigt stærkere. Siden vilkår og betingelser kan variere fra en factoring leverandør til den næste, sammenligne vilkår og programmer, før du foretager et valg er yderst vigtigt.

Hvad er forskellen mellem et Tax Credit, og et skattefradrag?
Hvad er de forskellige områder af Asset Management?
Hvad er state lønskatter?
Hvad er derivater Swaps?
Hvad er en kapitaltilførsel?
Hvad er de bedste tips til Private Equity Investering?
Hvad er et udskudt skatteaktiv?
Hvad er udenlandsk valuta Credit?
Hvad er en Bond citat?
Hvad er en udenlandsk skattefradrag?
Hvad er en Land realkreditlån?

Leave a Reply

trade online