Hvad er finansiel analyse?

Finansiel analyse er undersøgelse og fortolkning af regnskaber og relaterede finansielle rapporter. Uddannet og certificeret revisorer normalt fuldføre denne type analyse. Den rolle, som en finansiel analytiker er at bruge computersoftware, standard nøgletal, og andre gennemprøvede beregninger til at analysere kontoaktivitet og identificere områder af styrke og svaghed.

Der er fire typer af analyser: intern, efterforskning af svig, ekstern og formelle revision gennemgang. De nøgletal og værktøjer, der anvendes varierer alt efter formålet med analysen og den tiltænkte målgruppe. Den overordnede rolle af den finansielle analyse er at identificere mønstre, muligheder, svaghed og styrke i virksomhedsdrift.

Interne analyse kaldes også management analyse. Denne rolle er ansvarlig for drift og gennemgå rapporter om månedlige og årlige finansielle aktiviteter. De undersøger detaljerne i et bestemt område af virksomheden og udarbejde sammenfattende rapporter til den øverste ledelse.

Regnskabsaflæggelse er afgørende at identificere, hvordan penge og ressourcer bliver brugt, til at spore interne indtægtskilder, og at sammenligne de faktiske resultater til budgetter og prognoser. Svage intern finansiel analyse kan føre virksomheden til at overforbrug eller undlader at registrere centrale markedsandele på grund af mangel på cash flow og dårlig planlægning.

Svig efterforskningsteknikker stole på analyse for at identificere afdelinger med svage interne kontroller eller forretningsgange. Transaktionerne i disse områder kan gennemgås i detaljer ved hjælp af revision eller finansiel analyse software-værktøjer. Alle finansielle transaktioner have en indvirkning på den indberettede konto værdi. Omfattende analyse ofte afdækker svigagtig aktivitet, på grund af deres indvirkning på regnskabet.

Finansiel analyse er også udfyldes af eksterne bureauer, der spænder fra potentielle investorer til finansielle institutioner. Disse parter bruger typisk regnskabet som deres kilde til information. Området for finansielle analyse er ganske modent med en lang række beregninger, der bruges til at undersøge transaktioner med en virksomheds finansielle rapporter. De kan også fremhæve områder, der er uforenelige og afsløre regnskabsmæssige fejl.

I en formel revision af årsregnskabet, komplet revisorerne analyse motion for at validere oplysningerne i redegørelserne. Ud over en egentlig revision af transaktionerne, tillader en undersøgelse for virksomheden at give en udtalelse om den finansielle stabilitet og lang levetid i virksomheden. Begge disse funktioner tilføre værdi til revisionsberetningen.

Regnskab fagfolk er alle forpligtet til at gennemføre kurser i øvede og avancerede analyser. Hertil kommer de også fuldstændig kurser i statistik, data management og edb-systemer. Kombinationen af ​​disse færdigheder gør dem til hurtigt og præcist at forstå og fortolke resultaterne af analysen.

Hvad er Pre-skattefradrag?
Hvad er Trading bind?
Hvad er fordelene ved en kontantautomat budget?
Hvad er en risiko Korrigeret Return?
Hvad er en negative kredit historie?
Hvad er aktivernes kvalitet?
Hvordan vælger jeg den bedste Fundraiser temaer?
Hvad er Private Equity Placement?
Hvad er den australske Stock Exchange?
Hvad er noter til regnskabet?
Hvad er en Bullet Trade?

Leave a Reply

trade online