Hvad er finansiel Betting?

Finansiel betting er en investering strategi, der omfatter indsatser for flytning af en pris, der er forbundet med et specifikt finansielt instrument inden for en bestemt frist. Typisk er denne type af indsatser udnytter den nuværende pris er forbundet med det instrument som base prisen, med de satser så at fokusere på, hvilke ændringer til denne pris finde sted i fremtiden. Denne fremgangsmåde har potentiale til at udbetale en flot afkast, hvis prisen bevæger sig i retning forudsagt, men kan miste en stor sum, hvis det finansielle instrument ikke fungere som forventet.

Mens finansielle væddemål og spekulation sommetider anses for de samme ting, der er små forskelle imellem de to. Spekulation kan resultere i at tjene i det mindste nogle gevinster, hvis kursen på det instrument stiger på alle i løbet af den betragtede periode. Derimod kræver finansielle væddemål, at bevægelsen være inden for et afgrænset område og give et forudbestemt afkast i orden for investor at drage fordel af strategien. Grundlæggende betyder det, at finansielle væddemål er en binær option, der skal enten vinde eller tabe

Der er ikke plads til at tjene en lille versus en masse, eller at miste en lille kontra at miste en masse.

Som med andre former for væddemål, er finansielle væddemål placeret hos en bookmaker, og de skal gennemføres i overensstemmelse med de odds, der er fastsat af den pågældende bookmaker. For at kunne gennemføre en satsning der i sidste ende resulterer i en sejr, er det vigtigt at veje dem odds imod den forventede flytning af det marked, hvor det finansielle instrument handles. Sammen med at forstå generelle tendens på markedet er det også vigtigt at undersøge, hvordan ændringer i markedet vil påvirke det instrument, samt redegøre for eventuelle supplerende faktorer, der kan medføre, at instrumentet til at udføre på en måde, der strider mod markedets retning.

Finansiel væddemål indebærer risiko. Som de fleste investeringer rykker nærmere, vil undladelse af at præcist forudsige fremtidige bevægelser resultere i et tab snarere end nogen form for gevinst. Arten af ​​processen kan også være lidt ubehageligt for nogle investorer, da det ikke giver mulighed for meget i vejen for plads til fejl. Af denne grund, skal alle interesserede i at engagere sig i finansielle væddemål forstå processen grundigt, forskning odds, og sørg for, at de har en solid forståelse af, hvad der er mest tilbøjelige til at forekomme med, at kursudviklingen på de pågældende finansielle instrument. På grund af den risikofyldte karakter af denne tilgang, ville mere konservative investorer gør klogt i at fokusere på andre metoder til at øge værdien af ​​deres investeringsporteføljer.

Hvad er almindelige kilder til Working Capital?
Hvad er tegn på forsikring?
Hvad er et kommercielt lån?
Hvad er state lønskatter?
Hvordan vælger jeg den bedste interesse for realkreditlån?
Hvad betyder Best Execution Mean?
Hvad er en godtgørelse Bond?
Hvad er en ekstraudgift?
Hvordan kan jeg gemme penge for forsikring?
Hvad er fleksible Spending konto grænser?
Hvad er High-Risk Pools i forsikring?

Leave a Reply

trade online