Hvad er finansiel gearing?

Finansiel gearing er en proces, der involverer låntagning ressourcer, der parret med eksisterende aktiver og udnyttes til at skabe det ønskede resultat til en finansiel aftale. I nogle tilfælde er den finansielle gearing bruges til at forbedre chancerne for at øge afkastet tjent på egenkapital eller anden form for investering i aktiemarkedet. Til andre tider, kan strategien bruges som et middel til at blokere et specifikt resultat, der kunne være til skade for investor i det lange løb.

Som en del af processen med at udnytte, kan de låne tage flere former. At optage lån for yderligere likviditet kan være et middel til at indlede en løftestangseffekt strategi. Køb af gæld, som han erhvervede pant af en konkurrent, er et andet middel til at opnå en vis grad af gearing i en given virksomhed flytter. Trading investeringer på den margen, udvides til en investor med et mæglerfirma kan også ses som en form for finansiel gearing.

Den grad af finansiel gearing kræves for at opnå det ønskede resultat vil variere, baseret på flere faktorer. Det første er der forholdet mellem aktiver i hånden og størrelsen af ​​lånet eller erhvervede gæld, der er nødvendige for at kunne gennemføre handlen. Dette er et centralt element, som en ugunstig økonomisk indsprøjtning forholdet mellem aktiver og lån eller gæld kan sætte hele strategien i stor fare og skabe alvorlige økonomiske problemer i tilfælde af, at handlen ikke går som planlagt.

Sammen med opretholdelse af en gunstig ratio, er det også vigtigt at måle graden af ​​finansielle gearing ligger i den foreslåede aftale. Den bedste måde at forstå, hvad der menes med grad som det drejer sig om gearing er projektere den procentvise ændring i mængden af ​​indtjeningen, som er vundet eller tabt på hver aktie eller enheder, der beskæftiger med handlen. Denne grad er opgjort før eventuelle interesser eller skatter tegnede sig for, i stedet for bagefter.

Operating finansielle gearing er en anden faktor til at overveje. I den bredest mulige anvendelse, har denne faktor at gøre med den positive eller negative virkninger, som den løftestangsvirkningen processen sandsynligvis vil have på den generelle drift af den enhed, som indleder foreslåede strategi. Med hensyn til den enkelte investor, er det vigtigt at overveje, om eller ej udnytte processen vil midlertidigt hæmme den sædvanlige finansielle transaktioner af den enkelte, eller om han eller hun kan fortsætte med at fungere økonomisk uden at foretage ændringer eller indrømmelser.

Fokus for enhver type af løftestangsvirkningen er normalt bedre at den finansielle stilling for en person eller enhed eller anden måde. Ofte er tilgangen ansat, når der er en meget god chance på succes, og at succes kan øges betydeligt i form af et afkast ved at øge de eksisterende ressourcer med andre, der er lånt på kort sigt. Som med enhver form for økonomisk vækst strategi, er det en god ide at undersøge de mulige resultater af eventuelle finansielle gearing strategi, før de binder sig til strategien. Det betyder, at kigge på de værst tænkelige scenarier samt hvad gevinster der kan opnås under de bedste forhold.

Hvad er en term indlånskonto?
Hvad er automatiske stabilisatorer?
Hvad er efterbetaling af skat?
Har jeg brug for håndværkeren ansvarsforsikring?
Hvad er en enhedspris?
Hvad er en gæld service fond?
Hvad er de bedste tips til Online Day Trading?
Hvordan får jeg social sikring via Direct Deposit?
Hvad er Basel-aftalerne?
Hvad er en rest modtageren?
Hvad er et krav Note?

Leave a Reply

trade online