Hvad er finansiel kapital?

Finansiel kapital er et begreb, der refererer til aktiver, der anses for at være flydende i naturen. Det vil sige, en kapital aktiv af denne type kan bruges til at foretage indkøb af forskellige varer og tjenester eller til at erhverve andre typer af aktiver. Virksomhedsejere gør brug af finansielle kapital til at sikre de nødvendige ressourcer til at drive en forretning og levere produkter og tjenester til deres kunder.

Det er vigtigt at bemærke, at finansielle kapital kun henviser til materielle aktiver, der kan bruges som penge. Dette betyder, at aktiver såsom bygninger og udstyr ikke kvalificerer sig som finansiel kapital. Men aktiver såsom valuta i hånden, skal du gøre saldi af eksisterende bankkonti, og omsættelige instrumenter såsom aktier eller obligationer opfylder kriterierne for finansiel kapital.

Behovet for økonomisk kapital er tydelig for enhver virksomhed ejer. Iværksættere har brug for denne type virksomhed kapital til at købe råvarer og udstyr til at lancere en ny virksomhed venture. Etablerede virksomheder kræver økonomisk kapital til at videreføre eksisterende aktiviteter eller til at udvide forretningen på nogle måde. Finansiel kapital gør det muligt at opkøbe andre virksomheder eller købe materialer til senere brug i fremstillingsprocessen.

Investorer kræver også adgang til finansielle kapital. Den kapital gør det muligt at udnytte investeringsmuligheder uden at skulle sælge ud af en kapital aktiv med henblik på at gøre det. Med denne applikation, kan finansiel kapital investor til at øge værdien af ​​investeringsporteføljen og dermed skabe en højere grad af finansiel stabilitet. Mange investorer vælger at opretholde en vis mængde af finansiel kapital ved hånden, så det er muligt at engagere sig i handel aktivitet, der forventes at give et betydeligt afkast inden for en kort periode, uden at skulle købe på margin.

Uanset om at lancere en ny virksomhed eller til at forbedre forretningsaktiviteter inden for en etableret virksomhed, finansielle kapital er nøglen til at opnå succes med business venture. Dette gælder for små virksomheder som for internationale konglomerater. Ved at holde en vis mængde af finansielle kapital til rådighed på alle tidspunkter, er det nemt og hurtigt at udnytte muligheder, der er kun tilgængelige for en begrænset tid, og forhåbentlig anvende disse muligheder til at generere endnu flere finansielle kapital.

Hvordan jeg Refinance Investment Property?
Hvad er Building Insurance?
Hvordan gør jeg det bedste beslutninger om investeringer?
Hvad er en pengeseddel?
Hvad er en skyldner Skat salg?
Hvad er et materiale Ledger?
Hvad er aktieoptioner?
Hvad er de forskellige typer af ydelser til selvstændige erhvervsdrivende?
Hvad er koncernens valuta?
Hvordan indsender jeg en Flood Insurance Claim?
Hvad er de forskellige typer af finansielle Management Systems?

Leave a Reply

trade online