Hvad er finansielle formidlingstjenester?

Den finansielle formidling er en metode til at forbinde mennesker og institutioner, der har overskud midler med parter, der har brug for midler til at fortsætte deres aktiviteter. Et af de simpleste eksempler kan ses på en bank, hvor opsparerne deponere penge, og banken vender rundt og lån, penge til låntagere, der har brug for midler til ting som at købe bolig eller biler. Ved hjælp af finansiel formidling, aktiver og passiver kan konverteres, hvilket giver renter og andre indtægter på alle trin i den måde at holde den finansielle institution robust.

Bankerne er ikke de eneste institutioner stand til at handle som finansielle formidlere, selv om de er blandt de mest almindelige. Mæglervirksomhed virksomheder, investeringsselskaber, og mange andre former for finansielle institutioner kan deltage i den finansielle formidling. En række foranstaltninger kan inddrages, med partier, der modtager penge fra en mellemhandler og bruge det til en transaktion på en anden, og dermed passerer de midler ned på linjen.

Denne proces er en af ​​hjørnestenene i moderne økonomiske aktivitet i mange finansielle markeder. Det tillader folk med overskydende midler til at tjene penge fra disse midler, indtil de er nødvendige, samtidig med at yde kredit og likviditet til folk der har brug for penge. En konstant række transaktioner giver også finansielle institutioner med overskud, de kan bruge til at fastholde personale og faciliteter, sikring af indskud, og betale aktionærerne, uanset om de offentligt ejes eller organiseret på en kredit union grundlag.

Afhængig af de økonomiske forhold, kan mængden af ​​finansiel formidling variere. Når forholdene er stramme, overskydende midler tendens til at falde, efterhånden som folk kan blive tvunget til at stole på reserver til at betale for deres egne aktiviteter. Langsigtede investeringer som indskudsbeviser tendens til at være mindre attraktiv som følge af lave renter og finansielle institutioner kan manglende adgang til en stabil forsyning af overskydende midler til at låne ud. , Mens antallet af låntagerne kan forblive den samme eller endog stige, disponible midler tilbagegang, skubber for konkurrence og skabe en stramning på kreditmarkedet. Dette kan have en afsmitning, foruroligende investorer og andre medlemmer af offentligheden.

En række komplekse regler har til formål at sikre den finansielle formidlingsaktiviteter med målet om at beskytte alle involverede parter. Sparere har ret til opgørelser af, hvordan deres penge bliver brugt, og de generelt også tjene renter, mens deres midler anvendes. Låntagere skal modtage detaljerede aftaler med oplysninger om vilkårene for lånet og andre forhold, og skal underskrive for at erkende at forstå og engagere sig i løbetid.

Hvad er Financial Supply Chain Management?
Hvad er en ekstern erklæring?
Hvordan får jeg den bedste personlige lån priser?
Hvad er falske penge?
Hvad er obligatorisk forsikring?
Hvad er en låneaftale?
Hvad er efterspørgsel på markedet?
Hvad er afskrivninger?
Hvad er Silver Bars?
Hvad er tab afbødning?
Hvad er en Lead Auditor?

Leave a Reply

trade online