Hvad er finansielle Højdepunkter?

Hoved-og nøgletal er en sammenfatning af de vigtigste punkter i en finansiel rapport. De kan indgå som en del af forskellige typer af rapporter, herunder virksomhedernes årsrapporter, gensidig fond prospekter og rapporter fra offentlige myndigheder. Rapporten dækker typisk en standard periode, såsom en finanspolitisk år, og de finansielle oplysninger er fremhævet i rapporten kan omfatte alt bemærkelsesværdigt, at der opstod i løbet af denne tid.

Mere information end den gennemsnitlige person let kan fordøje, er typisk indgår i en finansiel rapport. På samme måde som en beretning kan indledes med et resumé, kan en finansiel rapport indledes med hovedtal. Højdepunkterne trække de mest relevante finansielle oplysninger fra rapporten, så læseren kan komme kernen i tingene uden nødvendigvis at skulle læse sider for fakta og tal. Dette resumé giver også rapporten tilberedningsvirksomheden mulighed for at gøre opmærksom på de punkter, han føler er værd at bemærke, at fokusere læserens opmærksomhed på positive resultater, snarere end at lade ham danne sin egen mening.

Den mest almindelige brug af hoved-og nøgletal er som led i en offentlig virksomhed årsrapport. Offentlige selskaber er påkrævet ved lov at videregive finansielle oplysninger til aktionærer og potentielle investorer. Det gør de ofte ved at udgive en årsrapport, der nærmere tilstand af virksomheden. En årlig rapport er en almindeligt accepteret format der placerer finansielle fremhæver først i rapportens indhold.

I en corporate kontekst, kan hoved-og nøgletal omfatter udførelse statistik over virksomheden som helhed og de enkelte afdelinger og produkter. Netto cash flow kan blive fremhævet, sammen med eventuelle andre finansielle forhold eller kumulative beløb, der er særligt bemærkelsesværdigt. Andre emner kan også blive inkluderet for at belyse, hvordan de påvirker selskabets finansielle udsigter, herunder opkøb og spin-offs, joint ventures, særlige events og produktlanceringer.

En anden fælles brug af nøgletal indebærer brug af gensidige fonde, der skal oplyse historiske præstation statistik for potentielle investorer. Fondsforvaltere typisk udarbejde en fond prospekt, der giver disse oplysninger til offentligheden. Hoved-og nøgletal er ofte inkluderet på forsiden af ​​det prospekt, der fokuserer på investorernes opmærksomhed på det bedste økonomiske aspekter af fonden. I praksis fungerer højdepunkterne som et markedsføringsredskab enhed, som giver fondsforvaltere for at sætte den bedste spin på den fondens performance.

Stort set som helst økonomisk rapport kan være kendetegnet ved hoved-og nøgletal. Udtrykket er generiske nok til at mærke resuméer af finansielle oplysninger. For eksempel kan en revisionspåtegning bl.a. fremhæver at gøre opmærksom på vigtige punkter. Ligeledes vil offentlige instanser, der udsteder finansielle rapporter til gavn for det offentlige bruger ofte fremhæver at opsummere de vigtigste informationer.

Hvad er Cash-in-Transit?
Hvad er Multi-Peril Insurance?
Hvad er en god og afsluttende tilbud?
Hvad er Dental uredelighed Insurance?
Hvad er et skattemæssigt underskud fremførselsberettigede?
Hvad er de bedste tips til at investere i derivatmarked?
Hvilken rolle spiller glidende gennemsnit i Teknisk Analyse?
Hvad er en Ledger Balance?
Hvad er en Dollar varighed?
Hvad er de forskellige typer af Naturgas Investments?
Hvad er en spærret System?

Leave a Reply

trade online