Hvad er finansiering Risk?

Finansiering risiko er muligheden for, at en virksomhed måske ikke har adgang til finansiering den har brug for til en overkommelig pris. Typisk, en virksomhed har planer om at bruge en kombination af egenkapital og kreditgivning til at finansiere operationer. Udgifterne til finansiering er den interesse, at virksomheden skal betale for at sikre ydersiden midler. En virksomhed kan kun forudse fremtidige rente på en finansieringskilde. Risikoen for, at kredit-markedet kan ændre sig og fonde blevet dyrere, er de midler, risiko i en virksomhed ‘finansieringsplan.

Virksomheder låner penge ligesom individer. Lånte midler, eller kredit, kan betale for opgørelse, hjælpe en virksomhed at gøre lønningslisten, eller gøre det muligt at købe udstyr eller faciliteter. Når en virksomhed låner penge, långiver sætter en rente, hvilket er et yderligere beløb, der skal betales på toppen af ​​afkastet af hovedstolen lånte beløb. Den rente, der betales på lånte penge, er omkostningerne for virksomheden for at bruge denne finansieringskilde.

Der er en række måder en virksomhed kan finansiere transaktioner med lånte midler. Det kan tage et lån fra banken eller åbne en linje af kredit. Nogle leverandører forlænge virksomheder kreditbetingelser, som tillader dem at foretage indkøb, men betaler på et senere tidspunkt. Offentlige virksomheder kan også låne penge fra det offentlige ved at udstede obligationer.

Alle disse kilder til lånte midler opkræve en virksomhed en anden rentesats for en udvidelse af kreditten. Renter kan fastsættes til det tidspunkt, hvor lånet er ydet eller kan variere periodisk, når markedsforholdene og økonomien ændringer. Nogle kilder midler binde deres renter på en række generelle standard, såsom renten en regering er under opladning på sine statsobligationer. Lån interesse, der er sat op på en sådan måde kan kræve tre procentpoint over regeringens rente, f.eks.

En virksomhed kan aldrig rigtig vide, hvad prisen vil være at låne penge i fremtiden. Det kan gøre et rimeligt skøn, baseret på de nuværende betingelser. Pludselige økonomiske ændringer kan gøre disse antagelser forældet, dog, og den nødvendige finansiering kan ende med at blive langt dyrere at erhverve. Muligheden for, at dette kan ske, er finansieringen risiko, der ligger i enhver virksomhed scenarie, der kræver finansiering.

Typisk er udgifter til finansiering af direkte påvirker en virksomheds cash flow. Hvis en virksomhed har brug for et lån til at finansiere et nyt projekt, for eksempel, og renten skifte mellem det tidspunkt, hvor lånet blev drøftet, og den tid, det rent faktisk lukker, kan det sætte hele projektet i fare. Virksomheder søger at minimere finansiering risiko for så vidt muligt ved at have flere kilder til kredit til rådighed. Driver en virksomhed med få kilder til fastforrentet finansiering betragtes som en stor støtte risiko.

Hvad er de bedste tip til Oil Futures Trading?
Hvad er fordelene ved en kontantautomat budget?
Hvad er de forskellige typer af Accounting Software?
Hvad er de forskellige typer af manager Vederlag?
Hvad er et brand Audit?
Hvad er forskellen mellem hedgefonde og private equity?
Hvad er gældsregulering?
Hvordan får jeg social sikring via Direct Deposit?
Hvad er en personlig konto?
Hvordan er september IRA Bidrag fastsatte grænser?
Hvordan beregner jeg et break-even punkt?

Leave a Reply

trade online