Hvad er First Stage Capital?

Første etape kapital er de penge givet til en iværksætter indsats med det formål at udvikle et produkt, metode eller proces på opstart fase, før indkomst kan genereres fra salg. De, der giver denne kapital kan omfatte angel investorer eller venture kapitalister. Familiemedlemmer og venner er almindelige kilder til første etape kapital. Denne type investering er normalt betragtes som høj risiko, men også som potentielt tilbyde en betydelig afkast, hvis venture lykkes. Nogle opstart ventures kan høste bonanzas for investorerne, men det er fælles for en stor procentdel af første fase ventures til at mislykkes, og dermed virkningsløs enhver tilbagevenden for dem, der var den første stage-kapital.

Nye iværksætterforehavender kræver ofte en betydelig tidsrum, før tilstrækkelig indkomst genereres fra salg for at kompensere arbejdere eller betale udgifter til anskaffelse af den spirende virksomhed. Den tid, der kræves for at nå break-even punkt, hvor indtægten er lig med eller overstiger niveauet for udgifter kræves for at fortsætte den indsats, ofte spænder over flere år. Som følge heraf er nogle opdrætsform første etape hovedstad normalt kræves til noget kommercielt foretagende.

Familiemedlemmer og nære medarbejdere er en typisk kilde til første etape kapital. Både familie og nære venner kan være mere villige til at investere i en ny satsning på grund af forventninger om støtte og den tillid generelt etableret i disse relationer. En omfattende viden om iværksætterens karakter er også en fælles faktor i beslutningen om at yde startup kapital. Iværksættere, der tidligere har demonstreret en troværdig karakter til familiemedlemmer eller medarbejdere kan finde mere vilje fra den del af disse mennesker til at løfte støtte til indsatsen. Villighed til at vove nogle penge i håb om, at en stor afkast vil forekomme bør venture lykkes er næsten altid en faktor i en investors beslutning.

Mængden af ​​første fase krævede kapital afhænger af flere faktorer. Den ene overvejelse er hvor lang tid skønnes at bringe produktet eller processen til markedet, eller til et punkt i udviklingen, hvor andre midler kan være til rådighed. To eksempler på andre midler omfatter salg af lager, eller at sikre kommercielle lån.

Hvis første etape kapital er utilstrækkelig til at bygge bro over den monetære krav opstart periode, kan indsatsen kommer til at stå. I så fald vil de, der gav kapitalen sandsynligvis miste deres investeringer. Venture kapitalister vil typisk forvente en succesfuld start for at give et tilstrækkeligt højt afkast, således at kompensere for disse ventures at mislykkes. Typisk, er chancen for fiasko er langt større end chancen for et vellykket projekt.

Mange første fase forsøger ikke at nå rentabilitet. For investorer, som regel kommer der en afgørende øjeblik, hvor investor skærer hans eller hendes tab, trækker ud af venture. Sommetider nye investorer held kan rekrutteres til fortsat at udvikle virksomheden. På andre tidspunkter, slutter venture, med originale investorer at tage et tab.

Hvad er en realiserede afkast?
Hvad er en bankoverførsel?
Hvad er de bedste strategier for at sælge put-optioner?
Hvad er en blank påtegning?
Hvad er skat?
Hvad er et afledt marked?
Hvad er forudbetalt virtuelt kreditkort?
Hvordan jeg udfylde en W-9 form?
Hvad er et lån?
Hvad er garant aftale?
Hvad er en Vantage Score?

Leave a Reply

trade online