Hvad er Fixed Income instrumenter?

Fast forrentede instrumenter er værdipapirer, som en investor modtager regelmæssig indkomst betalinger for en periode. Typisk, obligationer instrumenter i form af værdipapirer, såsom obligationer, selv om nogle udloddende bestandene også betale en fast indkomst. Pensionister bruger ofte indkomst instrumenter til at generere supplerende månedlige indkomst.

Obligationer er en form for gæld, hvor en kreditor lån penge til statsklasseemittent og afgifter gælden udstederen månedlig eller årlig rente. Regeringerne udsteder obligationer for at skaffe penge til offentlige projekter, såsom veje eller nye skolebyggeri, mens virksomheder udsteder obligationer for at øge indtægterne behov for fusioner og overtagelser. Obligationsvilkårene normalt vare i mindst seks måneder, selv om de nationale regeringer udsteder obligationer varig op til 30 år. Lange obligationer betaler lavere renter, men appellerer til folk på udkig efter forudsigelige betalinger over lange perioder. I USA, er løbende udbetalinger fra kommunale obligationer ikke beskattes på føderalt niveau, hvilket gør obligationerne særligt attraktivt for investorer i høj skat parentes.

Fælles bestande er ikke tænkt som fastforrentede instrumenter, fordi værdien af ​​aktier svinger på daglig basis, og udbyttebetalinger kan ændres. Mange store virksomheder udstede præferenceaktier, der kan betale sig fast udbytte. Preferred aktieudbytte er normalt skattepligtige. For at lagre en attraktiv investering, udbetaling af udbytte på præferenceaktier er normalt højere end de udbytter, der betales på obligationer.

Investorer, der køber fast indkomst instrumenter er udsat for en lang række forskellige risici, herunder insolvens risiko, som en regering eller corporate obligationsudstederen kun kan fortsætte med at foretage regelmæssige indkomstbetalinger, mens det stadig er solvent. Hvis en obligation udstederen filer konkurs, obligations betalinger normalt ophøre. Mange obligationsejerne i sidste ende får en del af deres investering tilbage, men tabet af indkomst kan være problematisk. Når et selskab går konkurs foretrukne aktionærerne kan gøre krav på en andel af den fejlslagne virksomhedens aktiver, men kun efter skat, løn, og gæld er afviklet. Preferred lagrene ofte bliver værdiløse efter en virksomhed bliver insolvent, og mange investorer mister både en indtægtskilde og deres oprindelige investeringer.

Folk, der er stærkt afhængige af fast indkomst instrumenter også nødt til at kæmpe med inflationsrisiko. Priserne har tendens til at stige over tid, hvilket gør leveomkostningerne stige støt over længere perioder. Fast indkomstbetalinger forbliver uændret, hvilket betyder, at inflationen udhuler købekraften af ​​investorer. Nogle investorer foretrækker at købe investeringer, der giver variabel rente, såsom variabel rente på indskudsbeviser, men mens disse investeringer ikke udsætte mennesker for inflationsrisiko, kan investorerne ikke forudsige indkomstbetalinger fra den ene måned til den næste.

Hvad er Udskudt Regnskab?
Hvad er donortræthed?
Hvad er en Indretning realkreditlån?
Hvordan evaluerer jeg Stock Risk?
Hvordan kan jeg reducere min indkomstskat Bill?
Hvad er en udvikling af landdistrikterne realkreditlån?
Hvad er et bud forslaget?
Hvad er schweiziske Private Banking?
Hvad er et erstatningskrav Adjuster?
Hvad er de bedste måder til at kontrollere udgifterne?
Hvad er en Certified Check?

Leave a Reply

trade online