Hvad er fleksibel prisfastsættelse?

Prisstrategi er praksis virksomheder engagere sig i at sælge de fleste produkter på den mest rimelige pris. Fleksibel prissætning generelt indikerer en virksomhed er åben for nogle pris overenskomstforhandlinger for varer eller tjenesteydelser. Købere og sælgere bruger denne praksis til at få den bedste pris for at købe flere varer eller spare pengene. I økonomi, kan fleksible prissætning være en måde, som et åbent marked justerer prisen for varer eller tjenesteydelser til at udligne kort eller lang sigt produkt mangel eller Overskud. Studiet af denne prisfastsættelsesmetode er i stand til at forklare udbud og efterspørgsel af visse handlinger i en økonomi.

Nogle virksomheder sælger varer med ideen om fleksibel prissætning i tankerne helt fra start af virksomhed. For eksempel, typisk større bandage sælgere eller autoforhandlere har nogle flex i deres priser. Forhandling med købere for at opnå den mest salg muligt er almindelig i disse selskaber. Det vigtigste formål med en sådan prisstrategi er at sælge de fleste varer i et stærkt konkurrencepræget marked. For eksempel kan reducere en vares pris ved en vis mængde foranledige salg mere end et andet selskab.

I økonomi, kan fleksibel prisfastsættelse kaste den grundlæggende udbud og efterspørgsel kurven. Denne kurve bemærker salgsprisen ligevægt, hvor en virksomhed kan sælge den maksimale mængde varer på den mest rimelige markedspris. Når en virksomhed engagerer sig i fleksible priser, det ændrer den balance punkt for udbud og efterspørgsel kurven. Resultatet er en større efterspørgsel efter varer, hvor prisen går ned. Utilstrækkeligt udbud i det lange løb kan resultere i mangel på varerne, medmindre en virksomhed forsøger at sælge ud af et bestemt produkt.

Forhandle priser er en fælles praksis for visse tjeneste-beslægtede industrier. Her er udbud og efterspørgsel diagram er ikke altid i stand til at konstatere en balance punkt. For eksempel ofte en konstruktion virksomhed giver tilbud til kunderne for forskellige projekter. Selvom selskabet forsøg på at gøre et konkurrencedygtigt bud, det har ingen idé om, hvad de andre bud fra konkurrenterne. Derfor kan byggeriet servicetilbud til at forhandle sit bud med henblik på at opnå de forretningsmæssige og stadig tjene nogle drage fordel af den lavere pris.

Virksomheder, der konsekvent engagere sig i fleksible priser kan finde det svært at stoppe denne praksis. Forbrugerne vil komme til at forvente, at prisfastsættelsen fleksibilitet og ofte forhandle for varer og tjenesteydelser, uanset emnet. Når en virksomhed ændrer sin prisstrategi, kan resultatet blive forbrugere, der ændrer deres indkøbsvaner med erhvervslivet.

Hvad er Forvaltningskonti?
Hvad er Wall Street?
Hvad er staten Arbejdsløshed Skat?
Hvad er Hazard Insurance?
Hvad er en panthaver?
Hvad er Treasury Securities?
Hvad er forskellen mellem debet og kredit, når jeg bruger Bank Card?
Hvad er Kontinuerlig Compounding?
Hvad er en arveafgift?
Hvad er en check Card?
Hvad er en realiserede afkast?

Leave a Reply

trade online