Hvad er fleksible Spending konto grænser?

Fleksibelt forbrug kontobegrænsninger er regler, der regulerer mængden af ​​penge, en person kan bidrage til denne type konto. Et fleksibelt forbrug konto giver en person til at deponere skattefri penge ind på en konto og bruge pengene til at betale for lægeudgifter, at hans sygesikring ikke dækker. Reglerne for disse konti er også gældende, når disse penge skal bruges, og hvad der sker med penge, efterladt i et givet skatteår. Normalt arbejdsgivere maksimum fleksible udgifterne konto grænser, men det er med forbehold for ændringer.

Mange mennesker bruger fleksible udgifter konti som en måde at supplere sygesikring, der ikke fuldt ud opfylder deres behov og spare på skatter. De penge, en person vælger at bidrage til denne type konto er bidraget, før den skattepligtige har skatterne taget ud af hans lønsedler. Dette sænker kontohavers skattepligtige indkomst og kan resultere i nedsat skattepligt. Der er fleksible bruger-konto grænser, som styrer, hvor meget en person kan bidrage med i et skatteår, dog. Siden grænser kan ændres, kan en person gøre klogt i at tjekke med sin arbejdsgiver eller en afgift agentur til at lære de nuværende grænser.

Ud over fleksible udgifterne konto grænser, der styrer hvor mange penge, en person kan bidrage med, er der også regler for, hvordan pengene i denne type konto kan bruges. Normalt kan de penge bruges til unreimbursed læge, tandlæge, og vision omkostninger samt for mental sundhed rådgivning gebyrer. Disse konti kan også anvendes til at betale for unreimbursed hospitalet gebyrer og langvarig sundhedspleje, visse typer af forsikringer betalinger, medicin og sygepleje. En borger kan også anvende fleksible bruge konto penge til at dække akupunktur behandlinger, alkohol-og stofmisbrug behandlinger, og ikke-elektiv kosmetisk kirurgi. Fondene kan endda hjælpe en person at betale selvrisikoen, håndtere familieplanlægning omkostninger, og dække udgifter til tandproteser, seler, og kørestole.

Ved at lære om fleksible udgifterne konto grænser, kan en person nyde godt af at overveje, hvorvidt han vil bruge alle de penge, han indskud i et givet år. Mens denne type konto, kan give en person for at spare penge på skatter og der er afsat penge til at opfylde lægeudgifter, som han ikke er dækket, kan det undertiden resultere i et betydeligt tab af midler. Desværre er de penge på en fleksibel udgifterne konto ikke rulle hen til det følgende år. Ethvert beløb, som en kontohaver ikke tilbringer i et givet skatteår fortabes. For eksempel, hvis en person har $ 2000 US-dollar (USD) på en fleksibel bruger-konto, og kun gældende krav for $ 800 USD for det han står til at tabe $ 1200 USD.

Hvad er finanspolitisk styring?
Hvad er en leasingkontrakt Extension?
Hvad er gæld instrumenter?
Hvordan vælger jeg den bedste Cash Management Software?
Hvad er en regering sponsoraftale?
Hvad er en indadgående investeringer?
Hvad er et skøde?
Hvad er de forskellige typer af finansielle institutioner?
Hvad er SIPC?
Hvad er økonomiske institutioner?
Hvordan starter jeg investere?

Leave a Reply

trade online