Hvad er forbindelsen mellem Flood Insurance og et realkreditlån?

Sammenhængen mellem oversvømmelse forsikring og et realkreditlån er, at mange realkreditinstitutterne kræver, at husejere har oversvømmelse forsikring, før de kan låne de nødvendige penge til at købe hjem. Hypotekslångivere ønsker ikke at stå uden noget i tilfælde af en oversvømmelse, der skader eller ødelægger ejendommen. Disse långivere hovedsageligt ejer ejendom, indtil hele den realkreditlån er betalt tilbage. Potentielle købere må forstå sammenhængen mellem oversvømmelse forsikring og et realkreditlån, før de går til at købe deres hjem.

En typisk realkreditlån aftale er et lån mellem et pant selskab og et kommende hjem køber, som normalt er tvunget til at afgive en udbetaling og derefter udlånt resten af ​​omkostningerne ved hjemmet. Regelmæssige betalinger foretaget af hjem køber til långiveren, sammen med rentebetalinger til en sats, som fastsættes i starten af ​​aftalen. Såfremt køber misligholder sin planlagte betalinger, långiver væsentlige bemægtiger sig hjem. Af denne grund bør både købere og långivere beskæftige sig med forholdet mellem oversvømmelse forsikring og et realkreditlån.

I USA, er forskellige områder af landet er udpeget som højrisikoområder for oversvømmelser, afhængigt af faktorer som deres beliggenhed og klima. De fleste långivere kræver, at alle hjem købere i sådanne højrisiko-områder har tilsvarende oversvømmelse forsikring at beskytte mod stigende vande. Da dette er tilfældet, er oversvømmelse forsikring og pant sammenslyngede for køberen af ​​hjemmet.

Hvis der ikke oversvømmelse forsikring er købt, vil både køber og långiver blive ødelagt af en oversvømmelse, der gør en vis grad af skader på hjemmet. Køberne ville miste på deres investering i hjemmet og måske miste deres bopæl også. Som for pant virksomheden, vil det tabe på sikkerhedens det havde, der var sikring af lånet. Flood forsikring, kunne hjælpe med at lette den finansielle slag mod alle parter, hvis en oversvømmelse fandt sted.

Det er vigtigt at bemærke, at nogle realkreditinstitutterne kan kræve oversvømmelse forsikring til boliger, som ikke nødvendigvis ligger i områder udsat for oversvømmelser. Forside købere, der går til långivere vil dette kunne ende med at betale store præmier for forsikring, som de ikke er sandsynligt, at har brug for. I løbet af et realkreditlån, kan disse betalinger tilføje op til et betydeligt beløb, der kunne bruges bedre andetsteds. Af denne grund bør købere overveje shopping rundt til andre realkreditinstitutterne, hvis de føler, at en bestemt långiver krav om oversvømmelse forsikring er urimelige.

Hvad er en fond af venturekapitalfonde?
Hvad er regeringens Regnskab?
Hvad er en gennemsnitlig pris metode?
Hvad er en omkostningseffektiv funktion?
Hvad er et lån?
Hvordan vælger jeg den bedste Credit Management Software?
Er flere konti på en bank forsikret op til FDIC Limits?
Hvad er Future Value Finansiering?
Hvad er de forskellige former for skattesvig planlægningsstrategier?
Hvordan vælger jeg den bedste Bond Yield?
Hvad er indkomst Smoothing?

Leave a Reply

trade online