Hvad er forbindelsen mellem vareforbrug og vareforbrug?

Omkostninger til salg og vareforbrug er to forskellige ord for samme koncept. Forbindelsen mellem kostprisen for salg og vareforbrug er, at de begge refererer til de omkostninger, der akkumuleres under produktionen af ​​et produkt eller markedsføring af varer af et selskab. To faktorer, der bestemmer de samlede omkostninger af varer omfatter, om varerne, når der produceres af selskabet, og hvorvidt varerne blev købt af selskabet til videresalg.

Når varerne er produceret af selskabet, spørgsmål, som vil blive behandlet i analysen af ​​omkostningerne ved salg og vareforbrug omfatter de penge, der bruges på at købe de råvarer, der bruges til at lave det endelige produkt. Normalt, virksomheder føre en oversigt detaljering eller registrering af disse udgifter med det formål at trække prisen på varer, der sælges fra opgørelsen af ​​den skattepligtige indkomst. Udgifterne til transporten af ​​råvarer til produktionen eller fabrik er også en faktor betragtes duuring en analyse af omkostningerne ved solgte varer.

En anden faktor, der vil blive optaget på listen over udgifter for virksomheder, der fremstiller deres egne produkter omfatter de penge, der bruges på arbejdskraft – fra præ-produktion til de afsluttende faser af produktionen. For eksempel kan en virksomhed, der producerer appelsinjuice omfatte de penge, der bruges på arbejdskraft er nødvendig for at høste appelsiner, indlæse dem på lastbiler, transportere dem til fabrikken, og drive det nødvendige udstyr til at producere appelsinjuice. Alle disse faktorer betragtes som udgifter rettet mod produktionen af ​​det endelige produkt, og de er trukket fra indtægterne fra salget af produktet. Som sådan, vil alle de omkostninger, der er involveret i produktionen af ​​appelsinjuice fratrækkes indtægter ved salg af den orange juice.

I tilfælde af endelige produkter indkøbt til videresalg, omfatte spørgsmål under overvejelse aspekter som enhver rabat gives på varerne, skader på varerne under processen med transport fra producenten til sælger, og alle penge, der bruges i fastsættelse eller renovering af varerne . For eksempel kan en virksomhed, der sælger brugte møbler omfatter de penge, der bruges på køb af møbler fra forskellige kilder de penge der bruges på transport af møbler købes, og de penge der bruges på renovering af gamle møbler at gøre det ser bedre. En anden faktor, der kan indgå er ekstra materialer, der indkøbes og bruges til at fastsætte varerne. For eksempel kan en person, der sælger brugte møbler køb yards af materiale med henblik på at ændre den dækning på en gammel sofa.

Hvad er Uindspillede Passiver?
Hvad er immaterielle omkostninger?
Hvad er tredjeparts ejendomsforsikring?
Hvad er en PIN-Pad?
Hvad er et udbytte?
Hvad er Core Banking?
Hvad er diskretionære udgifter?
Hvad er de bedste tips til online aktiehandel i Canada?
Hvad er fordele og ulemper ved Jumbo Lån?
Hvad er fleksible Spending konto grænser?
Hvad er udvidet dækning?

Leave a Reply

trade online