Hvad er forbrugsvarer?

Hjælpematerialer er varer, der kræver tilbagevendende erstatning, fordi de er brugt op, eller omdannet i deres brug. Markedet for disse varer har tendens til at være konsekvente og kan være en stærk plads for investeringer, selv i perioder med økonomisk usikkerhed, da behovet for sådanne produkter ikke kan lade sig skræmme af forbrugerne. Enkeltpersoner og virksomheder både købe forbrugsvarer, i varierende mængder, samt en række virksomheder med speciale i en række af forbrugsstoffer, levere varer til offentligheden.

Kontorartikler som kuglepenne, blyanter, papir, stalde, toner og blæk, papirclips, og så videre er klassiske eksempler på forbrugsvarer. De anvendes regelmæssigt op eller ændres, og et kontor skal fastholde en stabil forsyning af disse produkter for at fungere. Dagligvarer og produkter til personlig pleje er forbrugsvarer ses i hjemmet. Omvendt er ting som apparater ikke er placeret i klassen, men anses for varige forbrugsgoder. De er designet til brug i en længere periode.

Mange forbrugsvarer er disponibel i naturen. Hospitaler for enorme mængder til patientpleje, herunder kanyler, handsker, bandager og slange. Eksempler på lignende produkter kan ses i andre brancher, hvor mennesker ønsker rene materialer at arbejde med eller skal bruge nye produkter med den enkelte kunde. Virksomheder marketing forbrugsmaterialer afhængige af en stabil markedsandel. Så længe en virksomhed eller husholdning er i drift, vil efterspørgslen efter forbrugsvarer forbliver de samme.

På et hospital, for eksempel kan et budget krise udskyde større indkøb af varige goder som næste generation af imaging-maskiner og hospitalssenge. Men til at fungere, på hospitalet stadig forsyninger til at tjene patienter, og de medicinske forsyningsselskaber bruges af sygehuset kan afhænge af hospitalets ordrer. Dette gør det muligt for sådanne virksomheder at opretholde en stabil vækst og afkast, selv i en dårlig økonomi, hvilket gør dem meget tiltalende for mange investorer.

Markedet for hjælpematerialer kan spores separat fra andre typer af varer. Økonomer ser på bevægelse i dette område af markedet til at gøre fremskrivninger, mere om den generelle sundhed i økonomien lære, og undersøge de økonomiske forskydninger. Virksomheder, designe og markedsføre disse produkter også en tendens til at innovere for at udvide deres marked. Mange virksomheder gør engangs versioner af genanvendelige produkter, for eksempel med henblik på at gøre markedet for disse varer i et forbrugsstof én. Disse produkter markedsføres som mere praktisk end genbrugelige dem. De kan endda integrere markedsføring taktik såsom at være mere miljøvenlige, fordi de ikke behøver at blive renset mellem bruger og kan laves med bionedbrydeligt, fornyelige materialer.

Hvordan vælger jeg den bedste Portfolio Management strategier?
Skal jeg nødt til at aktivere et kreditkort?
Hvad er en anslået selvangivelse?
Hvad er Gastric Bypass Insurance?
Hvad er en Debt / Equity Ratio?
Hvad er de forskellige typer af finansielle tjenesteydelser?
Hvad er Monopolistisk konkurrence?
Hvad er de forskellige typer af Stock Trading Systems?
Hvad er forskellen mellem afkast på aktiver og egenkapitalforrentningen?
Hvad er noter til regnskabet?
Skal jeg oplade min Voksen Barn leje?

Leave a Reply

trade online