Hvad er fordele og ulemper af sikringsinstrumenter med derivater?

Afdækningen med derivater er praksis af investorer anvendelse af afledte investeringer såsom optioner eller futures på at beskytte mod tab af andre investeringer i deres porteføljer. Med den vellykkede spille en enkelt investering fra andre, kan en investor holde risikoen til et minimum. Fordelen ved afdækning med derivater er, at en investor ikke kan blive beskadiget af de dårlige resultater af den sikkerhed ligger til grund for derivater kontrakt. Desværre er denne praksis også mindsker risikoen for investoren at få overskud og introducerer også den noget uforudsigelige karakter af derivater i blandingen.

Mange investorer anvender derivater, der er finansielle instrumenter, der tillader spekulation om en sikkerhedsaftale, uden egentlig at skulle købe sikkerheden selv, som et billigt alternativ til lager investere. Prisen på en derivater kontrakt, er som regel en lille andel af markedet, prisen på det underliggende værdipapir, og det giver mere fleksibilitet til investor på kort sigt en stor fortjeneste. Mens nogle ser til dem, der søger fortjeneste, andre investorer foretrækker hedging med derivater som den bedste måde at bruge disse volatile instrumenter.

Der findes flere forskellige metoder til afdækning med derivater, afhængigt af hvilken type af afledte pågældende. En investor kan bruge mulighed kendt kontrakter som sætter at afbalancere risikoen for at få en betydelig mængde af et bestemt aktie. En put option giver ejeren ret til at sælge 100 aktier i en underliggende aktie på et tidspunkt i fremtiden. Hvis aktiekursen falder, put-option kontrakten bliver mere værdifuldt, hvilket betyder, at investor kan sælge det til en præmie som en måde at buffering tab indtil bestanden igen begynder at stige.

En anden måde, at en investor kan bruge hedging med afledte finansielle instrumenter til gavn for sig selv er gennem en futures kontrakt. En futureskontrakt hedder salg af en bestemt sikkerhed på den aktuelle markedspris på nogle tidspunkt i fremtiden. Igen, kan en individuel høj grad investeret i en vis sikkerhed anvende en futureskontrakt som en måde at låse i salgsprisen af ​​denne sikkerhed. Det vil også forhindre mod en potentielt fald i prisen.

Nogle ulemper findes i afdækning med derivater, at en investor skal forstå. For én, er praksis på afdækning hovedsageligt en satsning mod den oprindelige investering. Det betyder, at eventuelle overskud fra den indledende investering vil blive dæmpet af det tab, som de afledte. Derudover kan priserne bevæge så hurtigt, at et tab, der er påført hedging derivat kan opveje eventuelle gevinster fra den underliggende sikkerhed.

Hvordan vælger jeg den bedste Hedge Fund Management Virksomhed?
Hvordan vælger jeg mellem en simpel og September IRA?
Hvad er en Money Market checkkonto?
Hvad er Forvaltningskonti?
Hvordan vælger jeg den bedste Bond Yield?
Hvad er Stock derivater?
Hvad er Skat planlægning?
Hvad er Latte Factor ®?
Hvad er kobber Bars?
Hvad er gæld Retirement?
Hvad er den nemmeste måde at gøre en børnebidrag?

Leave a Reply

trade online