Hvad er fordele og ulemper for Familie-lån?

Familie lån kan give adgang til kontanter for familiemedlemmer, der har brug for hjælp, men der kan være nogle potentielle juridiske og følelsesmæssige faldgruber. De overvejer lån til familiemedlemmer bør have klare låneaftaler at opstille forventninger til alle involverede parter, og ønsker måske at gøre nogle undersøgelse, før overføre penge. Som en kommerciel långiver, ønsker et familiemedlem til at være sikker på et lån kan tilbagebetales, og bør begrænse mængden af ​​penge, tilbydes, hvis et stort lånet ville være en ulempe. Det kan hjælpe at arbejde med revisor eller advokat til at udvikle en kontrakt.

Fordelen ved at familie lån er, at de kan give folk med økonomisk bistand, de ellers ikke ville kunne få adgang. Dette kunne omfatte penge til en nødsituation eller fonde, som ikke ville blive leveret af en konventionel långiver. Alternativt kunne folk få adgang til finansiering på andre måder, men måske foretrækker lavere rente med et lån fra et familiemedlem. Nogle kan bruge lånte midler til at betale gæld, foretage en udbetaling på en hus, købe en bil, eller deltage i andre aktiviteter.

Et potentielt problem med familie lån er følelsesmæssig. Låne penge kan skabe en anderledes magten dynamisk, især hvis det involverer en ældre familie medlem låntagning fra en yngre. Processen med at tilbagebetale lånet kunne blive følelsesmæssigt ladet, især hvis der er et problem, der kræver betalingsstandsning, eller hvis et familiemedlem ikke tilbagebetale de penge overhovedet. Skrøbelige familierelationer ikke altid overleve et lån gået dårligt.

Der er også juridiske og skattemæssige spørgsmål med familie lån, der skal behandles omhyggeligt. Skattemyndigheder kan overveje et lån en gave, i hvilket tilfælde modtageren skal betale skat. Hvis det er udtrykkeligt et lån, er der en chance for, at långiver kan blive anklaget for “imputerede renter.” Skat organer påtage sig alle lån komme med renter, der mindst markedskurs. Selv hvis et lån er rentefrit kan regeringen bestemme, at renter er betalt, i hvilket tilfælde långiver skylder skatter på det, fordi renter er en form for indkomst.

Folk overvejer familien lån bør sætte sig ned med låntager at diskutere beløb, og hvordan det vil blive brugt. De kan også udvikle vilkårene for tilbagebetaling, herunder renter, hvis långiver ønsker at opkræve renter. Denne information kan bruges til at etablere en klar kontrakt, der dokumenterer den kendsgerning, at pengene er et lån, ikke en gave, at tilbagebetalingen er ventet, og at begge parter har forpligtelser. En mulighed for at overveje, er at anmode en interesse i aktiv for beskyttelse, som deler titlen på en bil, indtil lånet er betalt ud.

Hvad er en långiver?
Hvad er en finansiel revision?
Hvad er de bedste strategier for effektiv omkostningsstyring?
Hvad er dobbelt forsikring?
Hvordan finder jeg ud af det dagsværdien af ​​et lager?
Hvad er opgørelse omsætning?
Hvad er de forskellige måder at betale ett Gas Bill?
Hvad er en online kontoudskrift?
Hvad er private Placement Obligationer?
Hvad er High-Risk Life Insurance?
Hvordan Valutakurser Sæt?

Leave a Reply

trade online