Hvad er fordele og ulemper ved arkivering konkurs til Stop Afskærmning?

Arkivering konkurs normalt resulterer i en automatisk ophold, en periode, hvor kreditorer kan ikke kontakte eller chikanere en debitor. Således er nogle mennesker overveje at indgive konkursbegæring til at stoppe afskærmning, da dette vil forhindre, at deres hjem bliver bortauktioneret af långiveren, i hvert fald på det tidspunkt. Dette kan give boligejerne en chance for at omlægge deres økonomi og beslutte deres næste skridt. De kan endda være i stand til at komme op med penge til at blive aktuel på deres realkreditlån, stoppe afskærmning i de fleste tilfælde. På den anden side er indgive konkursbegæring for at stoppe afskærmning kun en midlertidig løsning, og som regel ender med at ødelægge en persons kreditværdighed i flere år.

En automatisk ophold kan forbyde en långiver fra at fortsætte med afskærmning proces, i det mindste midlertidigt

Det betyder, at brugen af ​​konkurs til at stoppe afskærmning giver husejere tid til at omgruppere. I løbet af denne periode, kan de tænke over, om at tage skridt mod at blive fanget op på de afdrag på realkreditlån eller lade huset gå. Hvis de vælger sidstnævnte, kan de tage tid at finde et andet sted at bo og kan begynde pakning. Mens resultatet er både afskærmning og konkurs, vil sådanne boligejerne se fordelen ved at komme af med mange af de forfaldne regninger, samt stress forårsaget af kreditorer hele tiden at kalde søger deres penge.

Nogle husejere bruge den tid, der ydes af den automatiske ophold for at skrabe sammen de penge, de behøver for at blive aktuelle på deres afdrag på realkreditlån. Denne bedrift er ofte muligt, fordi konkurs arkivering betyder, at de ikke er forpligtet til at betale deres øvrige regninger, som frigør penge til at betale deres realkreditlån. Det giver dem også tid til at beslutte, hvem de kan låne penge fra, hvis det er nødvendigt, efter at de beslutter at indgive konkursbegæring for at stoppe afskærmning.

Konkurs kan kun midlertidigt bidrage til at undgå afskærmning, således er det ikke altid betragtes som den bedste rute. De, der ikke bruger den automatiske ophold for at samle penge til at betale långiver kan ende op med både en konkurs og en afskærmning på deres rekord. Resultatet er en kreditvurdering, der er ødelagt for omkring et årti, hvilket forhindrer dem fra at købe en bolig eller foretage andre store indkøb – såsom en bil – i flere år, medmindre de er villige til at betale særligt høje renter. Således er indgive konkursbegæring for at stoppe afskærmning betød kun at blive brugt som en sidste udvej, fordi det kan gøre en dårlig økonomisk situation værre.

Hvad er Supplerende arbejdsløshedsforsikring?
Hvad er Motorcykel Rental Insurance?
Hvad er en Roth IRA?
Hvad var årsagen til subprime krisen?
Hvad er en arbejdsløshedskasse Skat?
Hvad er en endogen variabel?
Hvad er en dyrebar Metals IRA?
Hvad er finansielle formidlingstjenester?
Hvad er de forskellige typer af dag Trading platforme?
Hvad er de bedste tips til at sælge en livrente?
Hvad er forskellen mellem indkomstskat, punktafgifter, og direkte beskatning?

Leave a Reply

trade online