Hvad er fordele og ulemper ved at købe en Skifteretten House?

Køb skifteretten ejendom er ofte en fantastisk måde at opbygge en interesse i fast ejendom. I mange tilfælde er det muligt at købe en skifteretten hus til meget rimelige priser, når processen med at skifteretten har været gennemført gennem et retssystem. Mens der er en stor potentiale for at videresælge ejendommen og tjene et pænt overskud, er der også en vis chance for, at ting ikke vil gå præcist som planlagt, så den nye ejer med ejendom, der ikke kan sælges, selv efter at have foretaget en række forbedringer.

En af fordelene ved at købe en skifteretsattest hus er, at arvingerne til ejendommen kan være villige til at sælge til en pris, der er lidt mindre end markedsværdien. Dette er ofte fordi arvingerne ikke har nogen reel vilje til at bruge ejendommen selv og bare ønsker at sælge den så hurtigt som muligt. En lavere købspris på den forreste ende, især en, der er lavere end den aktuelle markedsværdi, gør det lettere at opnå finansiering er nødvendig for at afslutte salget, og øger også chancerne for at gøre et par forbedringer og videresælge huset til et overskud .

Ideen om at købe en skifteretsattest hus til videresalg i en kort periode har nogle potentielle ulemper. Faktorer som placeringen af ​​ejendommen kan begrænse den pulje af potentielle købere, især hvis ejendommen ligger i et område, der ikke anses for ønskelig eller anden grund. Hertil kommer, hvis hjem er fundet behov for gennemgribende omstrukturering af el-og VVS-systemer kan omkostningerne ved reparation nemt at mindske mængden af ​​overskud, der skal foretages fra venture.

Når man overvejer fordele og ulemper ved at købe en bestemt skifteretten hus som en investering, er det vigtigt at have huset inspiceret først. Sørg for, at den grundlæggende struktur er god, og at VVS og ledningsnet er begge op til gældende normer. Dette vil ofte betyde, beskæftiger sig med kosmetiske problemer til at bringe hjem op til dato, og øge chancerne for et salg. Hertil kommer, være meget opmærksom på omgivelserne. Hvis kvarteret er faldende, og der er ingen chance for en ændring i den nærmeste fremtid, er potentialet til at sælge boligen i en fortjeneste, selv efter forbedringer, meget begrænset. Det er klogt at gå med en skifteretten hus, der er en ønskværdig område af byen, og kan moderniseres for et minimum investering, derefter solgt for en betydelig mængde ud over den samlede investering.

Hvad er en Fico ® Score?
Hvad er kvantitativ Regnskab?
Hvad er økonomistyring?
Hvad er Bud Sikkerhed?
Hvad er en rabat-kort?
Hvad er en fælles realkreditlån?
Hvad er en Diskretionære Trust?
Hvad er en Money Market checkkonto?
Hvad er en økonomisk enhed?
Hvad er Renteudgifter?
Hvad er en bank Obligationslaan?

Leave a Reply

trade online