Hvad er fordele og ulemper ved Balloon betalinger?

Når du vælger et lån til et stort indkøb, låntagerne ofte har mange muligheder at vælge. Balloon betalinger er en sådan mulighed, hvor balancen skyldes i et stort engangsbeløb ved udløbet af lånets løbetid. I nogle tilfælde, tvinger dette lån struktur købere til at sælge eller refinansiere deres ejendom, som sandsynligvis svarer til mere penge til renter og lån opkaldsoprindelse honorarer. Fordele, er dog også leveres med ballon betalinger, herunder lavere månedlige rater, lidt til ingen penge ned og mere afslappet kvalifikation parametre. Balloon lån kan også give låntagere med større disponibel indkomst, der kan investeres for rigdom bygning formål.

Balloon lån er ofte kortsigtede fremskridt, der kan variere fra én til 25 års varighed. I mange tilfælde er det imidlertid balancen forfalder efter en kort periode, såsom tre til fem år. Restbeløbet betales i en ballon betaling, hvilket er en stor, engangsbeløb, at afslutter lånet.

Ballon betalinger kan knyttes til pant i fast ejendom samt bil-og personlige lån. For eksempel kan en køber få en fem-årig ballon realkreditlån til at købe et nyt hjem. I hele lånets løbetid, sandsynligt, at han eller hun gør lige store månedlige betalinger sikrede i henhold til en fast rente. Ved afslutningen af ​​de fem år, er ballonen lån betaling betales fuldt ud. Køberen skal derfor gøre, at betalingen, refinansiere lånet eller sælge huset.

I modsætning til mere traditionelle fremskridt, er ballonen lånet ikke betale sig ud ved udgangen af ​​økonomifunktionen sigt. Selvom der foretages periodisk betaling i retning af lånet, er de fleste af disse penge anvendes til renter. På denne måde er ballon betalinger ikke effektive til at bygge egenkapital i et hjem.

Låntagere skal også planlægge effektivt for enden af ​​en ballon lånets løbetid. Princippet om dette kan lyde let, især når de anvendes på en auto eller personlige lån. For eksempel, ved udløbet af en treårig lån sigt låntager teoretisk betaler forventes ballon betaling og frigøres fra den pågældende gæld. I virkeligheden, dog skal den låntager ofte spare kapital for at sikre, at betaling er dækket. Dette kan vise sig vanskelig, selv når ballonen betalingen skyldes ikke i flere år.

Refinansiering er ikke altid en mulighed, når ballon betalinger ikke kan foretages, især med bil lån. I de tilfælde, hvor låntager kan refinansiere, er det sandsynligt, hans eller hendes renten vil stige fra det ballon lånet. Dette kan medføre, at betalinger til at stige så godt. Med et sådant scenario, har låntager betalt renter på to separate lån, der er sikkert meget højere end de oprindelige hovedstol omkostningerne af køretøjet.

Fordele kan også udledes af lånevilkår gives af ballon betalinger. Disse arrangementer, for eksempel, giver ofte låntagere med lavere månedlige afdrag end konventionelle låneprogrammer. Da ballonen rater går ofte i retning af interesse kun, det vigtigste er ikke en væsentlig faktor. Nogle ballon lån er også struktureret så de skyldige renter på lånet er omfattet af den månedlige ydelse. Ballonen betaling, omfatter hovedstolen, og købere på forhånd vide det nøjagtige beløb er nødvendig for at betale lånet fuldt ud.

Selvom konventionelle finansiering ofte kræver, at låntager at lægge penge ned, ballon betalinger normalt afkald på denne forpligtelse. På denne måde kan ballonen lån betalinger er mindre strenge kvalifikation parametre. Udbetalingen kan derfor anvendes til engangsbeløb på grund ved slutningen af ​​udtrykket. En anden mulighed er at investere de penge i et kortsigtet velstand program, så den stiger i størrelse, før ballonen betalingen forfalder.

Hjem købere kan også anvende ballon betalinger, når de agter at sælge boligen, før lånet er forfalden. I et sælgers marked, kan dette vise sig nyttigt til at øge velstand. Den lavere månedlige betalinger kan også give låntagere med større disponibel indkomst, der kan investeres for formueforvaltning. Dette kan være særligt attraktivt i tider med økonomisk modgang.

Hvad er de forskellige typer gearede investeringer?
Hvad er Gæld Management?
Hvad er et monetært Award?
Hvad er en BNP-deflatoren?
Hvad er skatteunddragelse?
Hvad er et budget Sæt?
Hvad er en aktivitet formatforhold?
Hvordan finder jeg ud af værdien af ​​Savings obligationer?
Hvad er en Momentum Trader?
Hvad er 1099 Fradrag?
Hvad er en guldbarre?

Leave a Reply

trade online