Hvad er fordele og ulemper ved en flad skat?

To typer af teoretiske flad skat-systemer er blevet foreslået for USA. Den første er en flad omsætningsafgift på hverdagsting, som står i kontrast til 2011 salg skattesatser, som varierer fra amt og stat. Den anden er en flad indkomstskat i henhold til hvilken enhver er berettiget til at betale skat ville blive opkrævet den samme sats, uanset hans eller hendes job. Dette er i modsætning til i 2011 metode til indkomstskatten i USA, der bruger ting som udgifter og indtægter niveau, bl.a. for at afgøre, hvor meget en bruger betaler i skat hvert år.

Den positive side af en flad omsætningsafgift ville være, at forbrugerne ville bruge den samme sum penge på salget skat, uanset hvor de handler. Salg skatter kan svinge vildt, afhængigt af det område i det land, hvor en person er shopping, og et fast beløb ville gøre indkøb både lettere at håndtere, og i nogle steder, måske billigere. En potentiel negativ effekt af en flad omsætningsafgift er, at nogle amter eller stater kan tabe penge, hvis den flade skat er sat lavere end deres nuværende salg skattesats. Mange lokale og statslige myndigheder er afhængige af salg af skatteindtægter for indtægter, så dette kan resultere i tab af midler til disse områder.

Et positivt af en flad indkomstskat ville være en følelse af retfærdighed for alle forbrugere. Hvis alle blev beskattet med samme faste skattesats, uanset hvad en person, der gør hvert år, ville der ikke længere være en opfattelse af straf for at være en succes. En ulempe er, at med i 2011 USA skattesystem, er nogle husstande, fritaget for afgifter for en række forskellige årsager. Med en flad skat-system på plads, ville disse husstande ende med at bruge flere penge i skat, end de ville i det traditionelle system.

En anden potentiel ulempe ved at en flad skat på indkomst, er, at ingen skattefradrag vil være tilladt. Dette kunne skære i mængden af ​​velgørende donationer fra folk, der, under den traditionelle skatte-struktur, gør velgørende donationer at tilføje til den mængde penge, de kan trække mod deres indkomst ved udgangen af ​​hvert skatteår. Dette kan også have en negativ effekt på det amerikanske boligmarked, fordi mange skatteydere får fradrag som incitamenter til at købe nye boliger i løbet af året. På den modsatte side, forudsiger eksperter, at en flad skat vil stimulere den økonomiske vækst, hvilket vil kunne opveje negative effekter på områder som boligmarkedet.

Hvad er et Excise Tax?
Hvad er spotmarkedet?
Hvad er en multiple-Step Resultatopgørelse?
Hvad er Endowment Assurance?
Hvad er dagpenge?
Hvad er garneret Løn?
Hvordan administrerer jeg Udgifter?
Hvad er en selvangivelse?
Hvad er over-the-counter-derivater?
Hvad er clearede midler?
Hvad er sikret gæld?

Leave a Reply

trade online