Hvad er fordele og ulemper ved en subventionerede lån?

En subventionerede lån er en, hvor låntager er ansvarlig for at betale tilbage hovedstolen lånet plus påløbne renter. Selv om de fleste almindelige lån, såsom hjem, auto, og private lån, er subventionerede af natur, kan studielån fra en regering være tilgængelig i både støttede og subventionerede formularer. Forståelse af fordele og ulemper ved en subventionerede lån kan hjælpe en elev beslutte, om at acceptere denne type af lån fra regeringen.

En af de største grunde til at acceptere en subventionerede lån er en høj udlån grænse. Subsidierede lån er som regel har meget lavere grænser, og kan ikke give nok støtte til at dække udgifter. For at sikre, at undervisning, bøger og andre nødvendige udgifter dækkes, kan en subventionerede lån være den bedste satsning.

Ud over høje grænseværdier, som regel subventionerede studerende lån har en lavere rente end den subsidierede lån. Mens et subsidieret lån giver fordelen af ​​ikke påløbne renter, mens de studerende er i skolen, kan en subventionerede lån nogle gange arbejde ud til at koste mindre i rente generelt som følge af lavere priser. Jo før en studerende har råd til at afbetale et lån, jo lavere det samlede skyldige beløb vil være, at gøre en subventionerede lån en billigere løsning i nogle tilfælde.

I mange tilfælde er en subventionerede lån lettere at kvalificere sig til end en subsidieret låneprogram. Selvom begge typer af lån har visse krav, den tilladte indtægt for en subventionerede lån er normalt meget højere, hvilket betyder, at studerende, der har forældre med højere indkomster stadig kan være i stand til at kvalificere sig til en subventionerede lån. Dette kan gøre en subventionerede lån et godt valg for en studerende, hvis forældre er ikke villige eller i stand til at bidrage til undervisning eller leveomkostninger, selv om de har en højere indkomst.

Den største ulempe til en subventionerede studerende lån er renten, der påløber, mens den studerende er i skole. Hvis det er muligt, låne eksperter anbefaler generelt at rentebetalingerne, mens der i skolen, idet midler fra besparelser eller et job med henblik på at gøre det, hvis det er nødvendigt. Betaler renterne i skoletiden betyder, at interessen ikke kan udnytte eller foldes i den primære saldo på lånet, efter endt uddannelse. Hvis en studerende beslutter ikke at betale renter i skoletiden, kan den primære saldo på lånet stige dramatisk på kapitalisering, hvilket igen vil øge den fremtidige rentebetalinger.

For studerende, der ikke har midler til rådighed til college og ikke har modtaget legater eller stipendier, kan subventionerede studielån være den eneste mulighed, der giver mulighed for kollegiet fremmøde. Traditionel visdom foreslår, at de studerende skulle acceptere alle tilgængelige midler med henblik på at opnå en videregående uddannelse, da kollegiet fremmøde normalt er forbundet med højere levetid lønninger, men denne langvarige tro er blevet udfordret i det 21. århundrede. Med markante økonomiske nedgang påvirker mange lande, nu er nogle finansielle eksperter advarer mod at påtage sig lånet gæld, medmindre en person vil være meget sandsynligt, at sikre en levedygtig karriere umiddelbart efter endt uddannelse.

Hvad er de kvalifikationer til fallit?
Hvad er et kapitaltilsagn?
Hvad er markedspris?
Hvad er Jumbo realkreditlån?
Hvad er Cash Credit?
Hvad er et åbent element?
Hvad er en rabat Note?
Hvad er eksotiske derivater?
Hvad er en offentlig virksomhed?
Hvad er Wall Street?
Hvad er Muni lukkede fonde?

Leave a Reply

trade online