Hvad er fordele og ulemper ved Gold aktier?

For dem, der kigger på at investere i guld aktier i nogen form, er det en god idé at evaluere nogle af de fordele og ulemper, der kredser omkring de værdier af rå guld, fremtidige guld priser og den større økonomiske eller markedsmæssige kontekst. Investorer ser ofte på guld aktier i forhold til nogle af de andre muligheder på hånden for at blive involveret i guld handel. Kendskab til fordele og ulemper ved at købe forskellige former for guld aktier vil hjælpe disse erhvervsdrivende til at træffe de bedste beslutninger.

Nogle mennesker, der er begejstrede guldbeholdninger eller aktier påpege, at disse investeringer kan være meget mere likvide end at holde faktiske rå guld. Forskellige guldbeholdningen aktier kan handles hele børsdage eller på længere sigt, men mange af dem ikke kræver særlige ihændehaverperioder. Som et resultat, kan det være lettere at slippe af guld aktier eller kontanter dem, end det ofte er at skille sig af med mere konkrete guld aktiver.

En anden grund til, at nogle investorer som guld og aktier er, at de kan bruge en generel aktiemarkedet strategi til at købe og sælge disse aktier med gevinst for øje. Mange investorer, der handler på aktiemarkedet se til “tid på markedet,” hvor at købe på en nedtur kan resultere i guld-aktier hovedsageligt med en rabat. I nogle af disse situationer, er det ikke tage lang tid for disse guld aktier til værdsætte hurtigt.

Visse finansielle fagfolk også påpege, at der er begrænsninger og ulemper ved at bruge guld aktier til investere i guld som et ædelt metal. En væsentlig ulempe ved nogle guldbeholdningen aktier er, at de ikke er konkret bundet til guld priser. Guld som en vare har et fast spotpris og etablerede futurespriserne.

Guld aktier eller lager aktier kan opleve meget mere volatilitet end prisen på rå guld. Det bedste eksempel er guld aktier, der er baseret på overskuddet i et mineselskab. Guldminedrift aktier kan eksplodere, hvis virksomheden strejker guld, eller de kan gå langt ned, når virksomheden undlader at producere. Det er ikke, hvad nogle guld investorerne ønsker

de ønsker at drage fordel af at tilføje et mere stabilt element til deres porteføljer, for eksempel, at afdække valutarisici.

Investorer påpeger også, at i en nøddeskal, guldbeholdningen aktier er ikke guld. Den person, holde guld materiel ikke kommer til at besidde ædle metaller i sin fysiske form. Nogle af de øvrige abstraktioner af guldbeholdningen aktier kan også være en negativ faktor for, om en erhvervsdrivende beslutter at købe en række af guld aktier, eller rent faktisk holde rå guld i en sikker eller andre beskyttede område.

Hvad er en Merchant Category Code?
Hvad er personlige regnskab?
Hvordan genkender jeg en finansiel fidus?
Hvad er en Call Money Rate?
Hvad er naturgas gensidige fonde?
Hvad er de bedste kilder til Short Sale Hjælp?
Hvad er Stock derivater?
Hvordan udvikler jeg en Cost Management Plan?
Hvad er en BNP-deflatoren?
Hvad er de forskellige former for vederlag strategi?
Hvad er den indkomst Approach?

Leave a Reply

trade online