Hvad er fordele og ulemper ved Jumbo Lån?

Jumbo lån er en type af ikke-overensstemmende lån, der bærer en balance, som er over det beløb, der normalt betragtes som acceptabelt for køb i et sekundært marked. Lån af denne type er generelt udstedt og vedligeholdes enten af ​​en långiver eller af en gruppe af private investorer, snarere end at være solgt til andre investorer. Mens denne fremgangsmåde har nogle fordele er der også et par potentielle forpligtelser forbundet med jumbo-lån, der bør overvejes, før at indgå denne type lån arrangement.

Jumbo lån er oftest forlænget som realkreditlån. I dette scenario, er mængden af ​​realkreditlån over den balance, der betragtes som acceptabelt af sekundære pant købere, såsom Fannie Mae og Freddie Mac i USA. Da lånene ikke let kan handles på et sekundært marked, dette begrænser mulighederne for de oprindelige långivere til overskud på de lån på nogen anden måde end den rente, der er optjent fra jumbo-lån, som låntager går på pension gælden. Videresalg lånet er lidt vanskelig at gennemføre, således at långiver påtager sig en højere grad af risiko, både hvad angår størrelsen af ​​lånet og potentialet for låntager til standard på et tidspunkt i livet af realkreditlån.

For låntagere, der Jumbo loans ofte vanskeligt at refinansiere på ethvert tidspunkt i livet af realkreditlån. Dette betyder, at hvis lånet er skrevet med en bestemt fast rente, og den gennemsnitlige rente falder et godt stykke under dette tal, kan låntageren have svært ved at få refinansieret pant på, at lavere sats for at erstatte jumbo lån. Ud fra dette perspektiv, kan låntageren har intet andet valg end at holde fast med den højere rente, i det mindste indtil saldo på lånet er betalt ned nok til at gøre refinansiering med, hvad der er kendt som en overensstemmende lån en mulighed.

Mens der er ulemper ved at Jumbo loans, der er også et par fordele. Da lånene generelt ikke er solgt til andre långivere efter de er skrevet, vil låntager arbejde med de samme långiver for varigheden af ​​denne realkreditlån. Dette kan komme i handy, da den rapport mellem de to parter sandsynligvis vil vokse i løbet af årene på måder, der måske ikke være muligt, hvis pantet er gået til en række andre långivere. Hertil kommer, kan renterne på Jumbo loans være lige så konkurrencedygtige med andre former for lånemuligheder, især hvis låntager har en god forståelse af markedet og aggressivt forhandler en fast sats.

For investorer, der vælger at tegne Jumbo loans, kan muligheden for at tjene en betydelig og rettidig tilbagevenden være meget godt, idet det antages, at modtageren af ​​lånet tilbagebetaler gælden i henhold til vilkår. Siden lån af denne type medføre betydelige mængder af penge, nøje screening kandidater vil medvirke til at minimere risikoen til en vis grad. Så længe økonomien er stabil, og låntager har ingen pludselige tilbageførsler af formue, såsom at miste en vigtig indtægtskilde, er der en glimrende chance for at begge parter vil finde jumbo lånet for at være en idé økonomisk løsning.

Hvad er Retrocession?
Hvad skal Investment Management Companies Do?
Hvad er et måltid Godtgørelse?
Hvad er det økonomiske ansvar?
Hvad er Dental uredelighed Insurance?
Hvad er en determinationskoefficienten?
Hvad er fordele og ulemper ved Udbytte?
Hvad er et direkte Lease?
Hvad er Udstationeret Insurance?
Hvad er schweiziske Private Banking?
Hvad er Paper Money?

Leave a Reply

trade online