Hvad er fordele og ulemper ved Tracking udgifter?

En af de store fordele at spore udgifterne altid at være klar over tilstanden af ​​ens personlige finanser. Sporing af hvad du bruger, kan hjælpe dig med at holde sig til dit budget, ikke kun i generelle vendinger, men i hver kategori, såsom bolig, mad, transport og gaver. Mens en con er, at manuelt at spore alle penge, der bruges, kan være irriterende og tidskrævende, en pro er, at gøre dette automatisk kan være hurtig og enkel.

En anden pro er, at mange automatiske udgifterne tracking software programmer er til rådighed gratis. At have programmet på en håndholdt enhed kan være en væsentlig pro, da det kan kontrolleres, før udgifterne sker for at være sikker på det disponible budget. En anden pro er, at for dem, der bare ønsker at holde sporing af udgifter ved hånden med papir og pen eller ved at indtaste data på en computer regneark, disse muligheder er også tilgængelige. Nogle mennesker kan lide at holde en fil mappe eller kasse til at gemme kvitteringer og registrere den kontante brugt hver dag. En pro af denne enkle daglige tracking system er, at det kan gøre én mere bevidste om, hvor pengene går vejen inden udgangen af ​​en lønperiode eller måned.

En con med ethvert system bruges til at spore udgifter er, at man kan begynde at gøre det så aftage, indtil det er glemt om alle sammen. Men det er en risiko for eventuelle nye mål, som forsøger at tabe sig eller stoppe med at ryge. Hvis en person første gang stiller et budget planen, placerer opsparing, før udgifterne nogen hver ny lønperiode eller måned, kan spore målet hjælp. På denne måde, udgifterne sporing og sikre alle kvitteringer er kun tegnede sig for der skal gøres en gang eller to gange om måneden.

Selv med konstant sporing af ens udgifter vaner, er der ingen garanti for, at finansielle mål vil blive opfyldt. Selv om dette kan anses for at være en con af tracking udgifterne, kan det ændres til en pro, hvis man gør op hans eller hendes sind at forsøge at forvalte alle finanser. En anden con, der kan opstå, når udgifterne bliver sporet, er en fejl, men det kan også være i stand til at blive forvandlet til en pro, hvis den person ikke almindelig tracking. Hyppige sporing af kontanter udgifterne kan tillade én til at fange og rette fejl, således at budgettet planen er stadig i stand til at blive overholdt trods fejlen.

Hvad er fordelene ved et ekstra pant betaling?
Hvad er en ufortjent Premium?
Hvad er en ødeland?
Hvilke faktorer Spørg en stigning i mindsteløn?
Hvad er Total Cost Management?
Hvad er Omsætningsaktiver?
Hvad er en ikke-kvalificerede pensionsordning?
Hvad er de forskellige måder at bestemme Cost Function?
Hvad er de bedste tips til Gold Bullion Trading?
Hvad er et Excise Tax?
Hvad er et underskud?

Leave a Reply

trade online