Hvad er fordele og ulemper ved Udbytte?

Udbytte er betalinger, der er lavet til aktionærer, når et selskab overskud. Disse midler er ofte attraktive for personer, der gerne vil indkomst uden at skulle sælge deres aktier. Distribution af sådanne fonde giver virksomheder mulighed for, hvis ekspansion er faldet til at tiltrække og fastholde investorer. Der er ulemper, men som negative opfattelser og tung skattebyrde.

En af de største fordele af udbytte er, at de giver indtægter. Når en person ejer aktier, hun ejer en andel i en virksomhed. Når det virksomhedsoverskud, er det rimeligt for ejerne at få del i fordelene. Dette kan gøres, hvis en virksomhed gør udbyttebetalinger. Ellers, at opnå en fortjeneste, ville en person generelt er nødt til at sælge hende investeringer, hvilket svarer til en engangs-lejlighed for hver aktie.

En anden af ​​de fordele, udbytte give investorerne er mere penge til at investere. En investor generelt er fri til at gøre hvad hun vil med sit udbytte. Mange mennesker vælger at geninvestere de midler, som i det væsentlige giver dem mulighed for at erhverve flere aktier uden at risikere mere penge fra andre kilder.

Distribution af disse midler kan være til gavn for virksomheder, hvis aktiekurserne tendens til at være stabil. Når mennesker investerer, er de generelt søger at profitere på anden måde. Hvis aktiekurserne sandsynligvis ikke vil stige, investorer sandsynligvis ikke være interesseret i at investere i et selskab, medmindre de betaler udbytte. Dette kan tilbyde profit potentiale kombineret med evnen til at opretholde stabilitet i en investors portefølje.

En af de ulemper af udbytte er, at investorerne kan begynde at stole på dem, men de er ikke garanteret. Nogle investorer vælger deres lagre med den hensigt at bruge udbyttebetalinger som en indtægt. Der kan være perioder, hvor en eller flere virksomheder i en persons portefølje ikke profit. Virksomhederne har også bemyndigelse til at reducere mængden af ​​udbyttebetalinger eller til at nægte at betale dem helt.

Selvom udbytte kan være attraktive for nogle investorer, kan andre ikke anser dem for at være sådan en positiv indikation. Mange mennesker er ikke interesseret i denne type indkomst, men i stedet foretrækker et selskab, som ekspanderer i nye og innovative midler. Dette kan ofte give mulighed for væsentligt højere gevinster. Ved udbetaling af udbytte, dog kan en virksomhed sende et budskab om, at det ikke har nogen yderligere vækst idéer.

En anden af ​​de ulemper der er forbundet med udbyttet er de tab, som følge af den høje skattetryk. Disse midler er genstand for dobbeltbeskatning. Først skal virksomheden betale selskabsskat til at fordele midlerne. For det andet skal den investor, der modtager midlerne betale indkomstskat af dem.

Hvad er en rejseforsikring Premium?
Hvad er en Short-Term Bond ETF?
Hvad er et realkreditlån Service Company?
Hvad er de forskellige måder at bestemme Cost Function?
Hvad er et forsikringsselskab, Pool?
Hvad er pensionsforsikring?
Hvad Er formindskelse af værdi?
Hvad er telegrafisk Transfer?
Hvad er en Corporate Bond?
Hvad er indkomst mobilitet?
Hvad er en primær modtageren?

Leave a Reply

trade online