Hvad er Fordele ved kontrol af regnskaber?

Der er mange fordele ved at kontrollere regnskabet, og de helt sikkert slå stuvning penge under madrassen eller i madrassen, som et sikkert middel til lagring af penge. Du kan få kontrol af regnskaber fra en bank, de fleste kreditforeninger, og de fleste opsparing og lån selskaber. Ofte behøver du ikke engang behøver at være fyldt 18 for at få et. Der er masser af børn, der har deres egne konti, selvom det ofte de er tilgængelige via ATM-kort, oftere end ved kontrol.

Som nævnt ovenfor, sikker opbevaring af penge er en glimrende grund til at have kontrol af regnskaber, eller i det mindste en enkelt konto. De fleste konti i USA er også forsikret, for op til 100.000 US Dollars (USD) af Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC). Bare kontrollere, at dine penge vil blive forsikret på denne måde, således at i tilfælde sker noget i banken, du har stadig ret til pengene.

En af de klare fordele for kontrol af regnskaber, især i de seneste år, er muligheden for arbejdsgiverne til at foretage direkte indbetalinger på din lønseddel på den konto. I stedet for at vente for at få en lønseddel, og derefter skulle foretage en tur til at deponere det, kan dine penge øjeblikkeligt blive indsat på din konto, så du sparer tid. Du bør dog stadig altid se din lønseddel for at være sikker på, ingen fejl er til stede på det, og du vil normalt få en kopi af check fra din arbejdsgiver. Stadig, med de fleste af os at have lidt tid til ekstra ærinder, er bekvemmelighed direkte deponering ubestridelig.

Selvom mange tror at kontrollere regnskab som kun tilgængelige via check, mere almindeligt folk får adgang til deres konti med ATM-kort, eller ved hjælp af deres banks online-tjenester til at betale regninger. Cash er ved at blive en mindre fælles metode til at betale for ting, og i virkeligheden der er masser af mennesker, der ikke sætter pris på at tage kontanter. Det er også mere sikkert at sende en check til at betale en regning end det er at sende kontanter med posten. Når du har modtaget checken tilbage som betalt, du har modtaget din betaling. Yderligere, hvis du har mistanke om nogen kan have taget kontrollen og den har ikke nået frem til sin destination, kan du stoppe betaling på en check – selvom det til tider kan vurderes et gebyr af din bank. Når kontanter er stjålet, er der ingen erstatte den, der er en klar mulighed. Hvis kontrollen bliver stjålet, kan du ændre kontonummer, stopper udbetaling på en check eller en rapport disse til din bank til at stoppe gebyrer på din konto.

Netbank har tilføjet nye service til kontrol af regnskaber. Mange banker tilbyder denne service, og du kan endda se som din ATM-transaktioner er udstationeret, eller checks er ryddet. Hvis du notorisk har haft problemer med at balancere din konto i fortiden, netbank gør det meget nemt, selvom du stadig kan ikke have øjeblikkelig udstationering af checks, der er enestående. Mange banker giver dig mulighed for at downloade dine oplysninger til programmer som Quicken ®, så du nemt kan balancere din konto, og sørg for at have tegnet sig for alle pengene trukket fra kontoen. Desuden netbank giver mulighed for hurtig betaling af dine regninger, og du kan endda oprette månedlige regelmæssige regningen betaling.

Folk plejede at være vurderes et mindre gebyr for at holde kontrol af regnskaber. Dette er ikke altid tilfældet nu, og mange banker tilbyder gratis levetid kontrol af regnskaber. De kan endda betale dig penge, hvis du bruger din ATM. Washington Mutual ®, for eksempel, tilbyder dig tre cents tilbage på hver ATM køb, du foretager. Finansielle institutioner har også rentebærende kontrol af regnskaber, hvis du opretholde et minimum balance. Dette betyder at du kan tjene penge på penge sidde i din konto, selvom det normalt ikke svarer til den interesse, der tilbydes af opsparingskonti.

Hvis du tænker på oprettelse af en checkkonto, shoppe rundt og kigge efter følgende:

Gratis levetid lønkonti med gratis online-adgang

FDIC forsikrede konti

Ingen skjulte gebyrer, som ATM gebyrer eller bank gebyrer

Minimal gebyrer for over-tilbagetrækning af konto

Penge tilbage for visse brug eller rente på minimum saldi

Hvad er et leaseback?
Hvad er en Formular W-9?
Hvad er en Bestemmelse brev?
Hvad er en statskassen ETF?
Hvad gør revisionsfirmaer gøre?
Hvad er de bedste tips til Stock Market begyndere?
Hvilke faktorer bidrager til invalideforsikring omkostninger?
Hvad er en eventualforpligtelse modtageren?
Hvad er en frossen Pension?
Hvad er de forskellige typer af fundraisers?
Hvad er en flad pris?

Leave a Reply

trade online