Hvad er fordelene og ulemperne af en afgift på indtjening?

En skat på indtjening er en skat på indkomst, uanset om det er løn, inheritence, eller overskud fra investeringer. Dette er ofte i kontrast til en forbrugsafgift, hvor skatterne er pålagt de varer og tjenesteydelser, der forbruges. Nogle hævder, at forbruget skat vil være en bedre vej at gå end skat på indtjening, da det hævdes, at folk, der tjener mere, med rimelighed ville tilbringe mere, og dermed gøre skattestrukturen mere retfærdig.

Fordelene ved at indføre en skat på indtjeningen kan omfatte følgende:

Folk er beskattet baseret på den samlede indkomst, således mennesker, der gør mindre teoretisk betale mindre skat på indtjeningen.

Ikke alle mennesker forbruge i samme tempo, derfor skat af indtjeningen er en mere retfærdig måde at vurdere skat end med et forbrug skat.

Personer med lave indkomster ville være den mest berørt af en lige skat på forbrug, da selv nødvendige genstande som biler ville blive væsentligt dyrere.

Indkomst er en nemmere måde at opkræve skatter og beslutter fradrag. Mens mennesker kan beskæftige sig med et par løn stumper, de er nødt til at gemme, i forbruget skat, kan folk er nødt til at gemme kvitteringer for hvert køb de har gjort i et år med henblik på at kvalificere sig til skattelettelser.

Nogle ulemper ved en skat på indtjening omfatter:

Indsamlingen af ​​en skat på indtjening er generelt menes at sværere end en forbrugsafgift, der ville blive opkrævet ved salgsstedet.

For dem i middelklassen og lavere klasser, kan en indtjening skat blive en økonomisk byrde, uanset beløbet.

Nogle mener, at indkomstskatten er en krænkelse af en borgers individuelle frihed. Især libertarianere argumentere for, at skat af indtjeningen krænker den enkeltes ret til at beslutte, hvordan man bruger penge han tjener.

Folk betalt “under bordet” kan være i stand til at unddrage sig at betale alle indkomstskatter.

Begge metoder for beskatning er i brug i USA. De fleste stater og mange byer pålægge et forbrug eller salg afgifter på visse punkter. Mange kræver også folk til at betale staten indkomstskat såvel som føderale indkomstskat. Dette fører til påstanden om, at amerikanske borgere uforholdsmæssigt beskattes alt efter hvor de bor, det være sig stat til stat, amt til amt, eller landdistrikter versus byområder. De, der hævder, at dette er en ulempe ved det nuværende system, mener, at det ville være bedst at have ét system på plads, vurderer beskatning mere ligeligt.

En idé, der har været forankringen stigende støtte kaldes FairTax. Dette ville svare til forbruget skat, og nogle føler, at det ville ikke kun gavne enkeltpersoner, men også selskaber. I denne plan, ville folk betale en 23% afgift på køb af de fleste varer og tjenesteydelser, ofte uden mad. Dette ville i de fleste tilfælde sammen med statens salg skat øge afgifterne på køb til omkring 30%. Nogle argumenterer denne metode ville sænke priserne og gøre produktionen billigere. Andre siger, at middelklassen skulle bære byrden af ​​de fleste af skatter og afgifter i henhold til FairTax.

Metoden til beskatning er en kompleks, der kræver ekstraordinær kontrol. Enhver ændring af metoden for beskatning ville kræve Kongressens godkendelse og eventuelt forfatningsmæssige ændringer. På dette nummer af skat på indtjening, der findes rigelige og flere udtalelser, som yderligere at komplicere sagerne.

Hvordan skal jeg øge min Line of Credit?
Har jeg brug for håndværkeren ansvarsforsikring?
Hvad er Asset Accounting?
Hvad er bedste måde at spare for private skolepenge?
Hvad er en udbyttebetaling Date?
Hvad er en tankless Vandvarmer Tax Credit?
Hvad er en Bank Trust afdeling?
Hvad er Level Term Forsikring?
Hvad er et stramt program?
Hvad er Opsparingsbeviser?
Hvad er omkostningseffektiv præferenceaktier?

Leave a Reply

trade online