Hvad er fordelene ved at investere i Wine?

Investering i vin kan involvere købe aktier i et administreret fond eller køber flasker eller kasser individuelt. Ved hjælp af en styret fond til at investere i vin kan tilbyde fordele af ekspertviden og potentielt høje årlige afkast. Vin fondsforvaltere typisk ikke blot se på kvaliteten af ​​en årgang, men på den originale produktionsvolumen, er, hvor meget opgørelse venstre, og den hastighed, hvormed lignende vine har værdsat. Denne type intime kendskab til vin investere kan potentielt resultere i store økonomiske gevinster. Personligt køber kasser og flasker vin også har sine fordele.

En administreret vin fond kan være en gyldig investering mulighed, uanset en personlig smag i vinen. Ligesom en investeringsforening, kan investere i vinen gennem en kollektiv porteføljeforvaltning tilbyde de fordele af ekspertise og diversificering. En vin fondsforvalter vil typisk købe en bred vifte af forskellige årgange, således at fonden som helhed, kan forblive uskadt, hvis en bestemt vin falder i værdi. Returnering kan være ganske gode, og den gennemsnitlige påskønnelse af fint drikke vin er omkring 15% hvert år over en 50 års periode.

Vin midler kan også give mulighed for investering i særlige årgange på spekulation. Nogle vine er meget meget roste, men er produceret i så små mængder, at de aldrig kan opnå en stor følgende. En vin som denne kan sætte pris på høj grad på grund af sin høje kvalitet, og slet ikke blot fordi nogle få mennesker nogensinde kommer til at prøve det. En godt forvaltet fond kan være i stand til at tage risikoen ved at købe flere tilfælde af en sådan årgang, da fonden som helhed ikke vil lide, hvis det ikke værdsætter meget.

Private investorer kan også se en række fordele ved at investere i vin. I modsætning til aktier og andre markedsdrevet instrumenter tendens vin til at være en kendt mængde, der ikke vil svinge i værdi på grund af udefrakommende kræfter. Der kan stadig være risici, da en dårlig anmeldelse af en tidligere værdifuld årgang kunne reducere prisen folk er villige til at betale for det. Værdier kan også falde i lyset af en dårlig økonomi, hvis folk ikke har penge at bruge på god vin.

Trods potentielt store gevinster, kan investere i vin kommer med mange af de samme risici som andre spekulative aktiviteter. Vin midler kan medvirke til at reducere risikoen, selvom private køb kan resultere i, at køberen i det mindste at kunne drikke sin investering, hvis noget går galt. Dette kan gøre at investere i vinen en interessant aktivitet for folk, der allerede oenophiles, da det kan give potentielt store belønninger i bedste fald, og en kælder fuld af fine årgange i værste fald.

Hvad er en Estimering teknik?
Hvad er en Pension Skat?
Hvad er en Indretning realkreditlån?
Hvad er nogle gode fundraising idéer?
Hvad er Bolig i udlandet?
Hvad er kommercielle Health Insurance?
Hvad er nogle almindelige Money-Making-svindel?
Hvad er en personlig Kassekredit?
Hvad er aktivernes kvalitet?
Er en Wall Street Journal Abonnement Worth It?
Hvad er sammenblanding?

Leave a Reply

trade online