Hvad er fordelene ved Diversificering?

Der er flere fordele ved diversificering i en portefølje. Den primære fordel er, at det mindsker risikoen, den anden største fordel er det giver porteføljeinvestor at maksimere afkastet af deres investeringer. En anden fordel ved diversificering er, at det giver investorer at omfordele eller re-diversificere deres portefølje investeringer som deres finansielle mål ændrer sig over tid.

Et af de vigtigste fordele ved diversificering er, at den reducerer den samlede risiko i porteføljen. Diversificering kræver, at investor til at investere deres penge i forskellige typer af investeringer. Nogle af de mest populære investeringsmuligheder omfatter aktier, obligationer, investeringsforeninger og indskudsbeviser. Mens disse er nogle af de mest populære investeringsmuligheder, det er bestemt ikke en omfattende liste over valgmuligheder.

Afhængig af mål af investor, kan en spredning plan sættes på plads for at hjælpe investor nå deres mål inden for den tidsramme, at investor har sat. Diversificering er ikke et sæt formen, hvor en vis procentdel skal investeres i aktier, en vis procentdel i obligationer, en vis mængde gensidige fonde og en vis mængde i indskudsbeviser. Den procentdel varierer efter det mål, at hver enkelt investor.

I sidste ende omfatter fordelene ved diversificering balance. Diversificering saldi investeringen konto for at mindske risikoen. Dette betyder, at hvis bestanden del af porteføljen klarer sig dårligt, er resten af ​​porteføljen holde porteføljen på den samme værdi eller kompensere for tabet i lagerværdi med en eller flere af de andre typer af investeringer klarer sig godt.

Den anden af ​​de fordele ved diversificering er, at den tillader investor at maksimere afkastet af deres investeringsportefølje. Da porteføljen er afbalanceret og pengene er spredt ud i forskellige typer af investeringer, når en bestemt investering, er det godt, vil det gavne investor.

Den tredje af fordelene ved diversificering er, at intet er mejslet i sten. Investorer bør vurdere porteføljespredning på en kvartalsvis, halv-årligt eller årligt. I løbet af denne evaluering, kan investoren beslutte, om deres investering mål har ændret sig. Hvis ja, så de kan omfordele eller re-balancere spredning af investeringerne i porteføljen for at opfylde de nye mål.

Det kan også være, at en bestemt sektor af porteføljen har været ineffektive. Den evalueringsproces, der gør det muligt for investor at genetablere balancen mellem porteføljen for at komme ud af dårligt fungerende investeringer og flytte pengene ind i investeringsmuligheder, der har potentiale til at fungere bedre.

Hvad er et pyramidespil?
Hvad er en opsparingsordning depositum Program?
Hvad er fordele og ulemper ved afledte værdipapirer?
Hvad er Månedlig renters rente?
Hvad er en Ledger Balance?
Hvad er kriminalitet Insurance?
Hvad er en multiple-Step Resultatopgørelse?
Hvad er erhvervsmæssige udgifter?
Hvad er forhandlingsstyrke?
Hvordan jeg investere i guld og sølv mønter?
Hvad er de forskellige typer af arbejdstagere Compensation Benefits?

Leave a Reply

trade online