Hvad er fordelene ved en kontantautomat budget?

Den kontante budget er et værktøj virksomheder kan bruge til at spore alle bevægelser af likvide midler inden for deres virksomheder. Både ind-og udgående nedskrives i budgettet

disse oplysninger vil normalt kommer fra selskabets normale drift. Fordele ved likviditetsbudget omfatter opdage størrelsen af ​​forventede penge modtaget fra kunder, beregne størrelsen af ​​den kredit virksomheden kan udvides til klienter, anslå omkostninger, og give fokus for ledelsen. Dette budget kan også hjælpe virksomhederne med at reducere udgifter og begynde at kontrollere omkostningerne.

Høje indtægter fra salg ikke altid lige høje cash flow

Dette øger betydningen af ​​den kontante budgettet. Virksomheder kan ofte tage deres provenu af salget hver måned og beregne mængden af ​​kontanter, de forventer at modtage. Denne proces er især vigtigt for virksomheder, der tillader kunderne at købe varer på kredit. Hver virksomhed vil ofte have en historisk procentdel, som viser, hvor mange penge de kan forvente at hente fra salg. Det resterende beløb kan være uerholdeligt, vil der angiver virksomheden taber dette beløb.

Gennem beregning af modtagne kontanter fra salget, kan virksomhederne bestemme, hvor meget kredit for at udvide til kunderne. For eksempel forventer, hvis en virksomhed har $ 100.000 US Dollars (USD) i salg og for at indsamle $ 95,000 dollars, kan selskabet ikke forlænge kreditten over $ 95,000 USD uden at opleve likviditetsproblemer. Hvis den normale tid til at indsamle tilgodehavender er på 30 dage, skal virksomheden planlægger at have penge nok til at holde denne tid uden at skulle låne penge.

Estimering omkostninger er en anden fordel ved den kontante budgettet. Virksomhederne kan skrive mængden af ​​almindelige udgifter de oplever hver måned til at producere indtægter. Så alle accessoriske udbetalinger brug optagelse i budgettet. Dette giver virksomheden mulighed for at afgøre, hvor meget det bruger på aktiviteter, der ikke tilfører værdi for virksomheden. En reduktion i udgifterne eller faldende likviditetsbudget cap grænser kan hjælpe virksomheden øge sin brutto-fortjeneste.

Ikke alle ledere pleje cash kyndige i en virksomhed. Faktisk kan de færreste ledere har et godt kendskab til regnskabsmæssige processer. Oprettelse af et kontant budget tillader ejere og udøvende ledere til at inddrage alle personer i virksomheden og hjælpe dem til at forstå vigtigheden af ​​den kontante budgettet.

Inddragelse af alle ledere i budgetprocessen kan hjælpe med at give hver enkelt en følelse af formål. Ledere kan så hjælpe virksomheden med at reducere udgifterne og forbedre selskabets drift. Dette vil medvirke til at sikre selskabet ikke blive kontant dårlig under hele den operationelle levetid.

Hvad er de forskellige typer af finansielle Management Systems?
Hvad er et hjemmemarked?
Hvad er ejendomsskatter?
Hvad er et Extended Hjem garanti?
Hvad er et leaseback?
Hvilke faktorer bestemmer prisen på platin?
Hvad er Privat arbejdsløshedsforsikring?
Hvad er en Cash & Carry Trade?
Hvad er et område revision?
Hvad er finansiering Risk?
Hvad er et Clearing Broker?

Leave a Reply

trade online