Hvad er fordelene ved Forecasting inflation?

Forecasting inflation generelt forbedrer finansielle planlægning i både erhvervs-og private sektor. Inflationen påvirker faktiske udgifter til udgifter og lager vurderinger på koncernniveau. Forudsigelse af ændringer kan derfor hjælpe investorerne at forstå risici og sikring af investeringer. Forecasting inflation også hjælpemidler i skabelsen og vurderingen af ​​den monetære politik.

Private banker har brug for at forudsige inflationen for at holde deres investeringer rentable. Inflation kan forårsage bankens forrentning af fastforrentede lån for at falde, nogle gange gør lånet urentabelt. Forecasting inflation kan derfor hjælpe bankerne med at opnå deres driftskapital krav.

Forecasting inflation i selskaber kan hjælpe virksomhederne med at forberede sig på nøjagtig beregning af udgifter. At være forberedt til inflationær forskydninger kan føre virksomheder til lager råvarer til en billigere pris, undgå prisstigninger i perioder af inflation. Forecasting inflation kan også forberede virksomhederne for potentielle behov i løn skift, signalerer nødvendige justeringer i menneskelige ressourcer.

Virksomheder, der ikke højde for forventede udsving i inflationen kan opleve skift i strategisk vækst og faldende aktiekurser. Efterspørgslen falder som følge af øget priserne ofte skyldes en stigning i prisen på råvarer. Dette fald i likvide beholdninger, kombineret med højere udgifter til lån i inflationær perioder, ofte bremser vækststrategi. Kombinationen af ​​et fald i pengestrømme og vækst proces kan have en negativ effekt på aktiekurserne.

Valg af optimal refinansiering perioder og passende pant sats beslutninger er to fordele ved prognoser inflation for enkeltpersoner. Forecasting inflation kan give investorerne oplysninger om, hvorvidt eller ikke at investere på obligationsmarkedet, som fast forrentede obligationer mister værdi i perioder med inflation. Porteføljen diversificering kan også hjælpe imødegå virkningerne af inflationen.

Hvis individer ikke er taget højde for potentielle inflation, kan en nedgang i købekraften skal opleves. Mennesker, der lever af at deres pensionering eller deres opsparingskonto, for eksempel stole på deres balance og om aktuelle rentesatser. Inflation kan presse priserne op, hvilket gør valuta i dag mindre værd i fremtiden, og rendering deres faste indtægt mindre værdifulde.

Pengepolitikken beslutningsprocessen er også baseret på prognoser inflation. Forståelse inflationær potentiale kan hjælpe de politiske beslutningstagere vurdere de økonomiske virkninger af deres politikker. For eksempel kan høj inflation påvirke værdien af ​​den indenlandske produkter i et internationalt marked. Hvis denne inflation ikke opleves på verdensplan, en stigning i priserne mindsker konkurrencedygtige magt sagde bruttonationalprodukt.

Et værktøj, der hjælper forventet inflation er Moore Inflation prædiktor (MIP), der anvendes til at forudsige inflationen op til et år frem i tiden. MIP er en teknisk indikator, der har haft stor succes med at vise potentielle værdier for den fremtidige inflation. Det sker i form af en grafisk gengivelse. Politisk skift, internationale spændinger, og katastrofer ikke kan indregnes i MIP, dog, og disse er alle faktorer, der kan drastisk påvirke inflationen.

Hvad er en gruppe Annuity?
Hvordan indstiller jeg finansielle mål?
Hvad er fremmede investeringspolitik?
Hvad er økonomisk risiko?
Hvad er de bedste kilder af selvangivelse for hjælp?
Hvordan starter jeg investere?
Hvordan vælger jeg den bedste livrente Insurance Company?
Hvordan får jeg den bedste personlige lån priser?
Hvad er Financial Consulting?
Hvad er finansiel planlægning?
Hvad er en forhandler Incentive?

Leave a Reply

trade online