Hvad er forordningen E?

Forordning E er et regelsæt indført i USA i 1978 for at løse elektroniske pengeoverførsler (EFTS). Også kendt som Electronic Funds Transfer Act, er forordning E designet til at skitsere de rettigheder og ansvar for de involverede parter i EFTS. Denne forordning er designet til at beskytte integriteten af ​​de systemer, der anvendes til at overføre penge elektronisk og til at etablere en mekanisme for indberetning af fejl med EFTS, uautoriserede transaktioner, og bedrageri.

I henhold til forordning E, er forbrugerne ret til en række af beskyttelse. For eksempel får de dokumentation af elektroniske overførsler, herunder dokumentation for kontoudtog. Hvis de er forpligtet til at modtage betalinger elektronisk, som det undertiden er tilfældet med fordele kontrol og lønsedler, kan de vælge den finansielle institution sådanne betalinger sendes til. Forbrugerne kan heller ikke være forpligtet til at betale via elektronisk pengeoverførsel, medmindre betalingen er for en kassekredit checkkonto.

Vilkårene i forordning E også beskrive, hvad der sker når der er et problem med en elektronisk pengeoverførsel. Forbrugerne er forpligtet til at rapportere uautoriseret aktivitet så hurtigt som muligt til deres finansielle institutioner til undersøgelse. Den længere forbrugerne venter, jo mere ansvar, som de vil have for uautoriserede aktiviteter såsom hævninger fra deres bankkonti. Mistede eller stjålne bankkort, bankkonto oplysninger og andre data, hvilket kan føre til uautoriserede transaktioner, skal også indberettes hurtigt.

Finansielle institutioner er forpligtet til at følge op på sådanne rapporter, indretning forbrugerne med oplysninger om deres undersøgelser og kreditering forbrugernes regnskaber, når uautoriserede transaktioner overstiger forbrugernes ansvar og den finansielle institution bestemmer, at forbrugeren ikke er ansvarlig for transaktionen. Til gengæld kan institutionerne at fortsætte deres indsats mod personer, der deltager i sådanne transaktioner for at inddrive deres omkostninger. Forordning E giver en vis beskyttelse for de finansielle institutioner såvel i form af at begrænse deres ansvar. Forbrugerne kan ikke, f.eks. Forlange, at et beløb returneres til deres konto seks måneder efter den kendsgerning

I 1978, anerkendte banksektoren samt lovgivere, at elektroniske transaktioner var ved at blive mere og mere almindelige. Forordning E var designet til at tænke fremad for at etablere tilsyn og regler, før disse overførsler blev et problem. I dag er enorme mængder af midlerne flyttes elektronisk over hele verden på daglig basis. Forordning E er en af ​​de love, der sikrer, at disse overførsler bevæge sig jævnt, og at folk har juridiske muligheder, når problemerne ikke udvikler sig med elektroniske overførsler og relaterede bankaktiviteter.

Hvad er en Bilvask Fundraiser?
Hvad er et medium for udveksling?
Hvad er de forskellige typer af Domestic Partner fordele?
Hvad er Corporate Financial Management?
Hvad er Bond Diversificering?
Hvad laver en Bonding virksomheden gøre?
Hvad er Wall Street?
Hvad er en regering konsolidering af gælden lån?
Hvad er lovligt betalingsmiddel?
Hvad er en fælles-Størrelse erklæring?
Hvad er Bond Konveksitet?

Leave a Reply

trade online