Hvad er forskellen mellem Ansvar og uredelighed forsikring?

Skadesforsikring er et bredt begreb, der anvendes til at beskrive tredjeparts forsikringspolicer. Også kendt som ansvarsforsikring, denne form for dækning generelt beskytter en virksomhed eller person fra skader, de måtte have forårsaget tilsigtet eller utilsigtet til en anden part. Der er mange forskellige former for ansvarsforsikring, og en større man er fejlbehandling forsikring. Forskellen mellem ansvar og fejlbehandling forsikring er blot, at en fejlbehandling politik er en bred vifte af ansvar politik, der fokuserer specifikt på at beskytte læger, advokater og andre fagfolk, hvis en klient kræver erstatning.

Måske den bedst kendte form for ansvar og fejlbehandling forsikring er medicinsk fejlbehandling forsikring. Denne type forsikring er rettet mod sundhedspersonale. Det kunne blive udløst, for eksempel, hvis en læge er sagsøgt af en patient for at forårsage skade under et kirurgisk indgreb. En patient kan også medbringe et sagsanlæg, hvis en læge ikke ordentligt diagnosticere en tilstand eller sygdom.

Typisk, en sådan politik virker som enhver anden type ejendom eller ulykkessted forsikring. Lægefaglige shop for fejlbehandling forsikring gennem deres forsikrings-mægler eller agent. Hvert år skal de enten at forny deres nuværende fejlbehandling forsikringsselskab eller søge efter billigere eller bedre forsikring fra et andet forsikringsselskab. Den medicinske professionelle udbetales en årlig præmie for deres dækning, som beskytter ham eller hun op til en vis grænse. Medicinsk fejlbehandling dækning kan også omfatte advokatomkostninger, at en læge ville have, hvis de er sagsøgt.

Andre former for ansvar og fejlbehandling forsikringen inkludere erhvervsansvarsforsikring, som svarer til lægelig fejlbehandling forsikring, men kan designes til andre fagfolk, såsom advokater, arkitekter og ingeniører. Professionel ansvarsforsikring ligner andre ansvars-og fejlbehandling forsikringsprodukter. Det er beregnet til at beskytte den advokat eller arkitekt i tilfælde af at en kunder, partner eller anden tredjepart hævder, at de var skadet økonomisk eller på anden måde, mens den professionelle blev der leverer tjenesteydelser. Den professionelle betaler hans eller hendes faglige ansvar forsikringsselskabet et sæt præmie hvert år for en vis mængde forsikringsdækning.

Afhængig af karakteren af ​​en virksomhed og dens størrelse, kan en virksomhed søger at købe andre typer af ansvar og fejlbehandling forsikring. For større organisationer med en bestyrelse og direktører, direktører og officerer ansvarsforsikring kunne yde beskyttelse til rederiet og de enkelte medarbejdere, hvis de er sagsøgt af investorer. En anden form for ansvar og fejlbehandling forsikring er fejl og udeladelser forsikring. Denne form for forsikring er meget lig den professionelle ansvarsforsikring i, at det beskytter fagfolk som revisorer og assurandører, hvis de undlader at give ordentlig rådgivning til en klient og klienten derefter søger erstatning fra dem.

Hvad er en leje Ledger?
Hvad er en Kvalificeret Stock mulighed?
Hvad betyder Dash til papirkurven Mean?
Hvad er en udbetaling?
Hvad er en IRA?
Hvad er en Bilvask Fundraiser?
Hvad er en aktivitet formatforhold?
Hvad er fordelene af renters rente?
Hvad er metes og grænser?
Hvad er Bank Credit Risk?
Hvad er balance Billing?

Leave a Reply

trade online