Hvad er forskellen mellem debet og kredit, når jeg bruger Bank Card?

Når du bruger et hævekort i en butik, er du ofte tilbudt muligheden for at bruge det som en debet-eller kreditkort. Det kan hjælpe til at forstå forskellen mellem debet og kredit i den forstand, med et kreditkort, når du træffe denne beslutning, da der er nogle forskellige og vigtige forskelle. Det er vigtigt at huske, at i begge tilfælde, er de midler taget direkte fra din konto

at bruge dit bankkort som et kreditkort ikke på magisk vis skaber en linje af kredit.

Den primære forskel mellem debet og kredit er på den måde, at transaktioner bliver behandlet. Når du kører din bank kortet som et betalingskort, vil du blive bedt om at indtaste en personlig identitet nummer (PIN), og midlerne er fjernet fra din konto med det samme. Når du vælger en kredit mulighed, er transaktionen verificeres med din signatur, og midlerne kan ikke fjernes fra din konto med det samme, afhængigt af hvordan butikken processer sit kreditkort transaktioner. Mange gør hvad der er kendt som “batching”, der betyder, at alle transaktioner på kreditsiden drives i et parti, typisk i slutningen af ​​dagen, og det kan tage flere dage for din kredit transaktion klar.

Fra det synspunkt af den handlende, er forskellen mellem debet og kredit typisk et gebyr. Mindre virksomheder kan blive opkrævet mindre af de virksomheder, som forarbejder deres korttransaktioner til at køre kort som debiteringer, så hvis du besøger et lille, lokalt ejet virksomhed, kan du overveje at vælge betalingskort mulighed som en ekstra service. I begge tilfælde vil butikken få pengene for transaktionen, således både kredit-og betalingskort transaktioner er beskyttet fra det synspunkt. Denne forskel mellem debet og kredit er måske ikke vigtigt for dig, og det gælder ikke for alle forretninger, som nogle butikker forhandle tager sig af lige gebyrer for debet og kredit.

For dig, er forskellen mellem debet og kredit faktisk ganske betydelig. Typisk debettransaktioner have en daglig grænse, for eksempel, så hvis du vil lave en stort indkøb, kan det ikke gå igennem, når du forsøger at bruge dit kort som et betalingskort. Hertil kommer, håndtag banker tvister, der involverer debet og kredit transaktioner forskelligt.

Når du bruger et kreditkort som et kreditkort, er du beskyttet mod erstatningsansvar fra de samme love som beskytter kreditkort brugere. Hvis nogen stjæler dit kort, og du rapportere det, vil du ikke være ansvarlig for deres kredit transaktioner, for eksempel. Du kan også drage fordel af kreditkort virksomhedens mægling proces til at håndtere enhver handlende tvister, du måtte have.

Når du kører en bank kort som et betalingskort, er du potentielt mindre beskyttede, end hvis du kører det som et kreditkort. Hvis dit kort er blevet stjålet, og du rapportere det hurtigt, for eksempel, kan du ikke blive holdt ansvarlig for transaktioner, men hvis der er mere end et par dage er gået, kan du finde dig selv tvunget til at betale disse afgifter. Du skal også bruge banken til at mægle i stridigheder med købmænd, hvilket kan resultere i varierende grader af succes, afhængig af din bank.

Hvordan kan jeg spare penge har en lav indkomst?
Hvad Er AMT fritagelse?
Hvorfor har så mange kreditkort virksomheder har en Wilmington, Delaware Adresse?
Hvad skal jeg overveje, før jeg købe arbejdsløshedsdagpenge?
Hvad er et materiale Ledger?
Hvad er et udbudsdokument?
Hvad er almindeligt anerkendte revisionsprincipper?
Hvad er Merit Aid?
Hvad er netto Materielle aktiver?
Hvad er Fakultative Genforsikring?
Hvad er et Excise Tax?

Leave a Reply

trade online