Hvad er forskellen mellem den subsidierede og subventionerede lån?

Den største forskel mellem subsidierede og subventionerede lån indebærer betaling af renter. Med et subsidieret lån, er en anden end låntageren er ansvarlig for betaling af renter på lånet. Når et lån er subventionerede, skal låntager betale renter på lånet, begyndende på tidspunktet for udbetalingen.

Ofte forskellene mellem subsidierede og subventionerede lån spiller ind, når studielån er involveret. Når en studerende tilegner sig et subsidieret studerende lån, en anden part tager sig af interesse. Typisk er den enhed, der betaler renter på et subsidieret studerende lån er det føderale regering. I sådanne tilfælde tager den føderale regering regningen for den studerendes lån, renter, mens han eller hun er indskrevet i skolen. Regeringen også betaler renter på lån med rentetilskud, mens eleverne er inden tilladt afdragsfrie perioder, og når lånene er i udsættelse.

Det er vigtigt at bemærke, subsidierede lån ikke giver fuldstændig frihed fra at betale renter. Når en studerende ikke længere er indskrevet på mindst pausen i skolen, han eller hun bliver ansvarlig for at betale renter på lånet. Renter ikke tilfalde, men når lånet er i en afdragsfri periode eller udsættelse. Dette er én måde, hvorpå støtte, og subventionerede lån er ens. På et tidspunkt, normalt låntager ikke betaler renter.

Når en person opnår en subventionerede studielån, kan han eller hun være i stand til at undgå at betale renter, mens indskrevet i skolen ved at udnytte det. I sådanne tilfælde blot den kapitaliserede renter tilføjer, at hovedstolen, som skal tilbagebetales. Når den studerende er ude af skolen, vil han eller hun have endnu mere til at tilbagebetale, fordi den nye rente på lånet vil blive baseret på en kombination af lånets hovedstol, og den interesse, der blev aktiveret under tilmeldingen.

En af de mest åbenbare forskellene mellem uddannelses-, subsidierede og subventionerede lån indebærer demonstration af behovet. Med subsidierede lån, skal den studerende demonstrere, at de har en vis grad af behovet for finansiel støtte. Det modsatte er tilfældet for subventionerede lån. Subventionerede lån typisk er til rådighed for studerende uden hensyn til deres finansielle situation.

Støttet og subventionerede lån kan holdes på samme tid. Dette betyder, at der er ingen grund til at vente med at betale én type lån, før de får en anden. Desuden er der nogle lån, som er både støttede og subventionerede. Med denne type lån, er låntager ansvarlig for nogle af renterne på lånet, men ikke det hele.

Der er også støtte, og subventionerede lån til boliger. For at blive godkendt til en subsidieret boliglån, låntager skal opfylde visse krav, såsom dem, der vedrører indkomst og bopæl. Subsidierede lån er ofte en del af første gang køber programmer. De er typisk designet til at hjælpe dem, der normalt ville have problemer med at købe en bolig. Subventionerede boliglån er generelt ikke behov eller opholdstilladelse baseret på.

Et lån kan støttes af en person, velgørenhed, organisation eller offentlig myndighed. Både subsidieret og subventionerede lån har særlige berettigelse og godkendelseskrav. Disse krav varierer afhængigt af typen af ​​lånet og præferencer for långiveren.

Hvad er en lukket-End egenkapital?
Hvad er en investeringsforening Trust?
Hvad er Cross-Sikring?
Hvad er en nød-salg?
Hvad er derivater Swaps?
Hvad er FICA Skatter?
Hvad er Asset Risk?
Hvad er anden realkreditlån?
Hvor længe skal jeg holde min Skat Records?
Hvad er Debitor aldring?
Hvad er en omvendt auktion?

Leave a Reply

trade online