Hvad er forskellen mellem en bankcheck og en bank Check?

En bankcheck er én, der allerede er betalt for, ligner en postanvisning. Det er ofte også kaldet en bankcheck, så kassereren kontrol og bankchecks er virkelig bare to navne for den samme ting. Kasserer-kontrollerne er ofte foretrækkes frem for regelmæssig personlige checks på grund af øget sikkerhed. Når nogen udsteder en personlig check, er det bakkes op af sin konto, mens en bankcheck er bakket op af en hel finansiel institution, da banken købte den fra udstederen. Dette gør det en garanteret betaling.

Kasserer er checks eksisterer, fordi mange enkeltpersoner og virksomheder både er på vagt over for at acceptere regelmæssig kontrol, da checken forfatteren tænkes kunne klare sin konto, før kontrollen forsvinder. Når en check er udstedt, er der ingen garanti for, at midlerne er i eksistens, endsige tilgængelige med det samme. Det er således et gamble for den part, der accepterer check, hvilket er grunden til mange mennesker, der kun tager personligt checks fra folk, de stoler på.

Derimod skal en bankcheck betales på forhånd. Den person, der ønsker at udstede en check nødt til at gå i banken og betale for det, og derefter give det til modtageren. Medmindre den udstedende bank kollapser den næste dag, er bankcheck garanteret. På denne måde, er det så sikkert som kontanter, men lettere at sende med posten.

Der er en pris for denne sikkerhed, dog. Mens personlige checks kun har en enkelt gang bestilling gebyr og ikke koster noget at udstede, kan kassereren kontrol blive dyrt at købe. Prisen er ofte værd at de fleste mennesker på grund af den bekvemmelighed, men på grund af den ekstra omkostning, kan nogle mennesker foretrækker at skrive en regelmæssig kontrol fra deres konto gratis, hvis det er muligt.

Selvom denne metode anses næsten lige så sikre som kontanter, bankcheck svindel forekommer. På samme måde til at skabe falske regninger eller skrive falske checks med vilje, nogle mennesker at tjene penge at drage fordel af den tillid, sat i kassereren kontrol. Sådanne lovovertrædere vil give andre en bankcheck til mere end det beløb, bad om under et køb, og blot anmode om cash back fra sælgeren.

I sådanne tilfælde viser det sig, at bankcheck er enten ikke gyldig for den mængde rapporteres eller ikke reel overhovedet. Desværre kan det tage banker et par dage til at indse dette, og hvis det er for sent, skal den kontrollere modtageren betale tilbage banken med penge, han faktisk ikke har. Sådanne eksempler på svindel normalt finder sted online.

På grund af disse forskelle, mange sælgere anmode om en bankcheck som den foretrukne metode til betaling, når der beskæftiger sig med folk, de ikke kender. Det virker for mange generelle salg. Det kan være lettere at acceptere en check trukket fra en personlig beretning fra en person sælgeren kender, men en sådan tillid er ikke tilrådes online.

Hvad er Budget Varians?
Hvad er en kapitalinvestering?
Hvad er en Momentum Trader?
Hvad er Capital kvoter?
Hvad er de forskellige typer af Fundraiser Software?
Hvad er en regnskabsperiode?
Hvordan indbetaler jeg en postanvisning?
Hvad er en Pro Forma Balance?
Hvad er et lån Servicer?
Hvad er de bedste tips til en Roth 401k rollover?
Hvad er kontoudtog?

Leave a Reply

trade online