Hvad er forskellen mellem forsikrede Bonded og?

Limning og forsikring er begge former for beskyttelse mod økonomisk tab, men de fungerer en smule anderledes, og i nogle brancher, kan folk være bundet og forsikrede, så de grundigt dækket. I begge tilfælde involverer dækningen foretage regelmæssige indbetalinger til en tredjepart, der er kendt som en sikkerhed, i tilfælde af en obligation og en forsikring agentur i tilfælde af forsikring. Denne tredje part er ansvarlig for at gøre en udbetale i tilfælde af, at ansøgningen indgives.

Obligationer beskytte særlige job, der giver dækning, hvis arbejdet ikke er afsluttet til tilfredshed. Hvis en bundet entreprenør forlader et job i midten, for eksempel, kan entreprenørens kunden gøre krav på hans eller hendes obligation skal kompenseres. Obligationer omfatter også ting som skader forårsaget af en bevægende selskab, tyveri med et lille hus sitter, og andre problemer i forbindelse med en tilfredsstillende afslutning af et job.

Forsikringen dækker mod specifikke former for tab. For eksempel, hvis en forsikret elektriker ved et uheld skader el-forsyningen til en sidebygning medfører tabt arbejdstid, ville hans eller hendes forsikring yde erstatning. En obligation ville ikke dække dette, da hændelsen ikke ville være relateret til afslutningen af ​​elektriker job. Forsikring dækker ansvar spørgsmål, der måtte opstå i løbet af en andens arbejde, men i modsætning til en obligation, vil forsikringen ikke nødvendigvis dækker et job, som ikke er udført til tilfredshed.

At være bundet og forsikret kan være en stor fordel for folk i nogle brancher. Hovedrengøring tjenester, Dyrepasning virksomheder, flytter virksomheder, og andre mennesker, der arbejder i og omkring hjem til deres klienter er tit bundet og forsikret til at yde fuld økonomisk dækning. Personer, der arbejder på de offentlige kontrakter er ofte forpligtet til at være bundet og forsikret at minimere den finansielle risiko for regeringen.

Nogle forsikringsselskaber tilbyder tjenester, som er meget lig limning, i hvilket tilfælde kan det være unødvendigt at være både bundet og forsikret. Folk bør konsultere finansielle rådgivere og forsikringsagenter at bestemme den bedste form for dækning for det arbejde, de gør. Det er også vigtigt at udbetale præmier til tiden og til at holde meget klar optegnelser, herunder bevis for limning og forsikring, som kunder kan bede om at se denne dokumentation, inden der træffes beslutning om ansættelse. Hvis krav er rejst mod en obligation eller forsikringsaftale, vil præmier normalt gå op, hvilket afspejler den øgede risiko for kaution eller forsikring agentur. I tilfælde af en obligation, kan et krav også være relateret til et kontraktbrud, i hvilket tilfælde det er muligt at tabe en erhvervslicens efter en undersøgelse af et reguleringsorgan.

Hvad er kapitalinvesteringer obligationer?
Hvad er operationel leasing?
Hvorfor bør jeg overveje en høj fradragsberettigede Health Plan?
Hvad er de forskellige typer beskæftigelse fordelene?
Hvad er en indsat Trust Fund?
Hvordan vælger jeg den bedste high-risiko aktier?
Hvad er Bullion?
Hvad er en asset swap?
Hvad er elastisk penge?
Hvad er en Cash ISA-?
Hvad er periodiserede Basis Accounting?

Leave a Reply

trade online