Hvad er forskellen mellem hedgefonde og private equity?

Hedgefonde og private equity fonde er to typer af investeringsselskaber, der opererer primært ved at samle deres respektive medlemmer finansielle ressourcer og engagere sig i dyre ventures. Det er nemt at forveksle de to, især for dem, der ikke har meget erfaring med finansielle spørgsmål. Der er imidlertid flere fundamentale forskelle mellem de to virksomheder, som f.eks aktivklasser, strategier, risikostyring og investorbeskyttelse engagement.

Både hedgefonde og private equity fonde generelt foretage store investeringer. Hvad de investerer i, på den anden side, er helt anderledes. En hedgefond normalt investerer i et yderst likvidt aktiv klasse. Børsnoterede aktier, obligationer og råvarer ud over valutaer, er derivater og aktier foretrækkes af hedgefonde på grund af deres potentiale for hurtig afkast.

Private equity fonde, i mellemtiden, ofte investere i andre virksomheder. De for det meste gør dette ved at købe andele i privatejede firmaer. De virksomheder, fonden ejer er kollektivt kaldes porteføljeselskaber. En private equity-virksomhed kan engagere sig i lånefinansierede opkøb for at erhverve virksomheder med nødlidende investeringer eller der er i randen af ​​konkurs. Desuden kan fonden erhverve andele i sunde virksomheder ved at forsyne dem med vækstkapital.

Den foretrukne aktiv investeringer i hedgefonde og private equity fonde i høj grad påvirker deres ledelsesstrategier. Hedgefonde ofte se på, hvordan bestandene vil udføre i en øjeblikkelig tidsramme. En dygtig fondsforvalter er tilladt at købe en betydelig mængde materiel, hvis han eller hun gætter på, at dens værdi vil stige i den nærmeste fremtid. Omvendt, når bestandene forventes at falde, kan de hedge fond manager korte dem, hvilket giver virksomheden mulighed for at drage fordel af faldende aktie værdi.

I denne henseende, hedgefonde mere ligner aktiehandel end traditionel investering. Markedets iboende volatilitet stimulerer indtægt for investorerne. I nogle tilfælde kan en hedge fond investerer i nystartede virksomheder ved at forsyne dem med risikovillig kapital.

Resultatet af en private equity fond er direkte relateret til udførelsen af ​​sine porteføljeselskaber. Som sådan er private equity ledelse normalt fokuseret på langsigtede scenarier. Det er almindeligt, at private equity-selskaber til at opbygge en kæmpe virksomhed ved at udskifte sin øverste ledelse og påvirke bestyrelsen beslutninger.

Investor engagement er forskellig mellem hedgefonde og private equity fonde også. Den hurtige tempo, der er involveret i hedgefonde afspejles af investeringer likviditet. Investorer kan få udbetalt, når de vælger til. Siden vender tilbage fra private equity-fonde tager tid at modne, er imidlertid de fleste investorer begås i en given periode.

Risikostyring mellem hedgefonde og private equity fonde er vidt forskellige. Hedgefonde minimere risikoen ved at “sikring” høj risiko investeringer med sikker dem. Kapitalfonde i mellemtiden kan kontrollere risikoen ved at udnytte sekundære investeringer.

Hvad er Årlig omsætning?
Hvad er ældrebyrden?
Hvad er Fra Balance Finansiering?
Hvad er en Credit Default Swap Spread?
Hvad er en Faxless Payday Loan?
Hvordan kan jeg købe aktier Uden en børsmægler?
Hvad er et konglomerat?
Hvad er en Endowment rapport?
Hvad Er skyldner gæld?
Hvad er Private Placement Life Insurance?
Hvorfor prisen på guld Rise og Fall?

Leave a Reply

trade online