Hvad er forskellen mellem kontanter Regnskab og periodiseringsprincippet?

Kasseregnskabsprincippet og periodiseringsprincippet er to ens metoder til at opretholde nøjagtige regnskabsmateriale. Mens de to tilgange deler mange aspekter til fælles, er der to afgørende forskelle, der adskiller hver metode fra de andre. Grundlæggende er forskellen mellem kasseregnskab og periodiseringsprincippet kan koges ned til den måde, debet og kredit, der anvendes i bogføringen processen.

At forstå forskellen, er det nødvendigt først at definere hver enkelt type regnskab proces. Kasseregnskabsordning, som også er kendt som kontant grundlag regnskab, giver mulighed for indregning af indtægter på den tid, det rent faktisk modtages. Det betyder, at fakturerede indkomst tæller ikke som et aktiv, indtil betaling for fakturaen er faktisk i hånden. Den samme fremgangsmåde anvendes på debet, idet alle afholdte udgifter er ikke indsendt indtil de er betalt.

I modsætning hertil er periodiseret regnskab genkender indkomst på det tidspunkt, den er optjent. Som varer eller ydelser faktureres, er de fakturaer indsendt og regnes som aktiver. De forbliver i denne tilstand indtil den pålydende værdi af fakturaen er krediteret for en eller anden grund. På samme måde, er alle udgifter også lagt ud på det tidspunkt, de er afholdt, eller en faktura for disse udgifter er modtaget, og forbliver åben, indtil udgifterne er betalt.

De fleste midt-niveau og store virksomheder i dag har en tendens til at stole på anvendelsen af ​​periodisering metode i stedet for kasseregnskab. Gør det, gør det muligt for en virksomhed at afgøre et overblik hvor mange kontanter i hånden, hvor meget der i øjeblikket verserer i udestående fakturaer, og hvad der løbende udgifter venter på betaling. Samtidig er der en tendens mange enkeltpersoner til at gå med et kasseregnskab tilgang til hjemmet budgettet, der har tendens til at postere indkomst, som den er modtaget, og udstationering betalinger for udgifter, når de er faktisk sendt ud.

Små virksomheder nogle gange stadig bruge kasseregnskabsprincippet tilgang, hvilket kan komplicere tingene, når en lille virksomhed er kontaktet af en anden enhed er udbudt til salg eller fusion med en anden juridisk enhed. Af denne grund er det altid en god ide ikke at påtage sig den ene metode eller den anden er i brug. Tage sig tid til at kontrollere den anvendte metode vil fjerne en stor forvirring og misforståelser nede ad vejen.

Hvad er COMEX?
Hvad er de forskellige metoder til bestemmelse Cost grundlag?
Hvad er fordelene ved Diversificering?
Hvad er Overskudsdeling?
Hvad er forskellen mellem et Tidende og Ledger?
Hvad er de bedste kilder til Short Sale Hjælp?
Hvad er en hybrid Annuity?
Hvad er udskudt godtgørelse?
Hvad er kredit?
Hvad er en Global Equity Fund?
Hvad er MACD?

Leave a Reply

trade online