Hvad er forskellen mellem skatteunddragelse og skatteunddragelse?

Af skattesvig og skatteunddragelse er begge praksis, der skal nedbringe mængden folk betale i skat. Forskellen er, at man involverer lovlige midler, mens det andet er ulovligt, og er en form for skattesvig. Fagfolk såsom advokater og revisorer, der hjælper folk med ulovlige midler til at reducere skattepligt kan blive straffet sammen med skatteyderen.

I skatteunddragelse, tager folk fordel af skattelovgivningen til at finde måder til at reducere deres samlede skattepligt. Dette er fuldt lovligt, og mange mennesker praksis er hvert år på skat tid. Brug af ydelser fra en skarp skat advokat eller skat revisor kan spare folk betydelige summer på deres skatter. Med skatteunddragelse, søge skatteyderne ud skattefradrag, writeoffs og andre midler til at skære ned på deres skattepligt.

Den skattemæssige koden bliver løbende opdateret. Skat professionelle holde trit med ændringer til loven, således at de kan rådgive deres kunder om de bedste måder at nedbringe mængden af ​​penge, de skylder. Med skatteunddragelse, erklærer folk hele deres indkomst som loven kræver det og indsende andre finansielle dokumenter efter behov, og de midler, der anvendes til at nedbringe deres skattepligt er klart dokumenteret på deres selvangivelser.

Med skatteunddragelse, undgå, at folk skatter ikke ved samvittighedsfuldt efter indkomståret kode, men ved at skjule eller flytte indkomst, urigtige påstande om en selvangivelse, og anvende andre ulovlige midler til at betale mindre for deres skatter. Nogle skatteunddragere undgå at betale skat helt

mennesker, der arbejder som selvstændige entreprenører eller modtage penge under bordet for deres arbejde, for eksempel, kan simpelthen ikke erklære denne indkomst og dermed undgå at betale skat af det.

Linjen mellem skatteunddragelse og skattesvig kan nogle gange være meget fint. Der er nogle ting, folk kan gøre med deres penge, som er fuldt ud lovlige i henhold til loven, men kan læses som forsøger at unddrage sig skat. Flytning af midler mistænksomt, og uden nogen klar årsag eller dokumentation kan tiltrække sig opmærksomhed fra skattemyndighederne. Når skattemyndighederne har mistanke om nogen af ​​skatteunddragelse, vil de undersøge, at skatteyderne nøje.

Bemærkelsesværdige medlemmer i de kriminelle miljøer, herunder ikke mindre en figur end berygtede gangster Al Capone, er kommet i problemer for skatteunddragelse. Nogle gange er det svært at lokalisere ulovlige aktiviteter og at retsforfølge folk for aktiviteter såsom Mob engagement, men disse personer kan blive smidt i fængsel for at have undladt at betale skat. For øjnene af Internal Revenue Service, har brug for selv indtægter erhvervet fra ulovlige aktiviteter, der skal indberettes og beskattes.

Hvordan evaluerer jeg Stock ydeevne?
Hvad er et handelsselskab fortjeneste?
Hvordan vælger jeg det bedste alternativ energi midler?
Hvad er en tilsvarende årlig Annuity?
Hvad er et medium for udveksling?
Hvad er indkomstskat?
Hvad Er Libo Bedøm?
Hvad betyder Best Execution Mean?
Hvad er de forskellige typer af dag Trading indikatorer?
Hvad er det indre revision?
Hvad er de bedste tips til Day Trading valutaer?

Leave a Reply

trade online