Hvad er forskellen på en Health Savings Account og et fleksibelt Spending konto?

En medicinsk opsparingskonto og en fleksibel bruger-konto er både gavn programmer, der tillader medarbejderne at afsætte før skat dollars for udgifter til sundhed og familiens behov. Sundhedsudgifter konti (HSAs) er dybest set opsparingskonti, mens fleksible udgifter konti (FSAs) bruger konti. Penge tilovers i HSA midler ruller fra år til år, mens FSA midlerne ikke gør. De typer af køb er tilladt med penge fra HSAs er begrænset og overvåges af Internal Revenue Service, mens FSAs er mindre restriktive og kan bruges til nogle udgifter end lægeudgifter.

Sundhed opsparingskonti er specielt finansieret opsparingskonti. Den regering tillader arbejdende folk til at afsætte en vis mængde af indtjeningen før de bliver beskattet i et medicinsk opsparingskonto. HSA deltagere er forsynet med en speciel betalingskort fra administrator af de sundhedsmæssige besparelser konto, der skal kun bruges til medicinske omkostninger. De penge i disse konti kan kun anvendes til out-of-pocket medicinske udgifter og receptpligtig omkostninger. Alle andre indkøb foretages på HSA betalingskort er genstand for kildeskat.

Fleksible udgiftskonti er specielt administreres konti, hvor før skat dollars kan bruges til en bredere vifte af tjenester. Disse udgifter kan være out-of-pocket medicinske, recept, dental, vision, vitaminer, kosttilskud, alternative wellness. FSA-brugere skal betale for disse udgifter og derefter sende en ansøgningsformular, som skal tilbagebetales.

En anden almindelig regning, der er håndteret anderledes med en sundheds-opsparingskonto og et fleksibelt forbrug konto. FSAs kan bruges til at betale for børnepasning, samtidig med at penge fra sundhed opsparingskonti ikke kan bruges på denne måde.

Balancerne i sundhed opsparingskonto og en fleksibel bruger-konto, også håndteres forskelligt. FSA konti er beregnet til at blive brugt op, eller brugt ved udgangen af ​​hver årlig periode eller de beløb fortabes. Nogen penge tilovers i HSA-konti, på den anden side, vil blive rullet over til den følgende årlige periode.

At vælge en sundheds-opsparingskonto eller et fleksibelt forbrug konto, må man forstå, hvordan og hvorfor hvert program vil blive anvendt. Fordele og ulemper ved en sundheds opsparingskonto og en fleksibel bruger-konto, kan blive drøftet med en menneskelig ressourcer repræsentant før du tilmelder dig et af programmerne. Desuden er det muligt at benytte sig af både en HSA og et FSA, afhængigt af de individuelle behov. Det er klogt til grundigt at forstå, hvordan både et sundheds-opsparingskonto og et fleksibelt forbrug hensyn til det arbejde for at få maksimal værdi ud af disse før skat programmer.

Hvad er fordelene ved Reservation?
Hvad er nettoomsætningsaktiver?
Hvad er Trend Analysis?
Hvad er et realkreditlån forhåndsgodkendelse brev?
Hvad er fractional ownership?
Hvordan vælger jeg de bedste finansielle Management Software?
Hvad er en dyrebar Metals IRA?
Hvad er forskellen mellem debet og kredit, når jeg bruger Bank Card?
Hvad er de bedste mantraer til rigdom?
Hvad er lønberegning?
Hvad er international finansiering?

Leave a Reply

trade online