Hvad er forskellige typer af bankkonti?

Der findes flere forskellige typer af bankkonti. Forståelse af dem alle kan være svært, da de enkelte pengeinstitut kan tilbyde en bred vifte af bankkonto typer. Men de fleste bankkonti falder ind under en af ​​fem kategorier. Ved at lære de forskellige konto kategorier, kan du gøre dechifrere de valg der tilbydes på dit pengeinstitut meget nemmere.

En checkkonto er en bankkonto, der bruger kontrol som det primære instrument til at hæve penge. Med en checkkonto, kan du foretage indkøb, betale regninger, og giv eller låne penge til alle, du vælger. Du kan også bruge en check til at overføre penge fra din checkkonto til en bankkonto i en anden finansiel institution. Normalt, finansielle institutioner tillader kontohavere at lave så mange indbetalinger og udbetalinger, som de ønsker. Mange tillader kontohavere at foretage udbetalinger og indbetalinger via pengeautomater (ATM) samt.

En opsparingskonto er en anden type bank konto, der giver indehaveren ret til at foretage indbetalinger og udbetalinger. Men opsparingskonti er ikke så fleksible som kontrol af regnskaber. Ofte er indehavere af denne type bankkonto begrænset i antallet af udbetalinger og indskud, de kan gøre hver måned. Også opsparingskonto indehavere ikke er i stand til at få adgang til deres penge med kontrol. Mange finansielle institutioner giver besparelser kontohavere at gøre indskud og trække midlerne gennem ATM, dog.

En anden type af bankkonto er et pengemarked konto. Denne type bankkonto betaler renter til en højere sats end den sats, der betales på rentebærende besparelser og kontrol af regnskaber. Ofte pengemarkedet konti pålægge en minimum balance for konto for at begynde at tjene interesse. Det krævede minimum balance på et pengemarkedet konto er normalt højere end, at der pålægges en kontrol eller opsparingskonto. Med en pengemarkedet konto, er udbetalinger begrænset til seks per måned. Ikke mere end tre af disse udbetalinger kan ske ved check.

Tidsindskud, ofte omtalt som indskudsbeviser (cd’er), er bankkonti, der kræver kontohaveren til at foretage en indbetaling og er enige om at forlade midler på kontoen for et bestemt tidsrum. Til gengæld for denne aftale, betaler den finansielle institution interesse for kontoen. Ofte er de renter, der betales på en cd, er højere end den sats, der betales på andre typer af bankkonto. Kontohaveren er forpligtet til at holde hans eller hendes penge i kontoen, indtil den angivne periode er overstået. Men nogle finansielle institutioner tillader kontohavere at trække renter, uden at påvirke de vigtigste. I nogle tilfælde kan kontohavere få lov til at trække deres primære midler, inden deres cd modnes, men en straf er typisk opkrævet.

Nogle pengeinstitutter tilbyder også grundlæggende, uden dikkedarer bankkonti. En ikke-dikkedarer bankkonto give indehaveren til at betale regninger og kontant checks uden at betale de høje gebyrer forbundet med at afvikle transaktioner uden en konto. En konto af denne type vil sandsynligvis give mulighed for kun et begrænset antal kontroller, indlån, og udbetalinger kan blive behandlet i en given måned. I de fleste tilfælde er renter ikke er betalt på en no-dikkedarer bankkonto.

Da vil jeg blive opkrævet Morarenter?
Hvordan laver jeg udbetalinger en postanvisning?
Hvad er finansiel risiko?
Hvad er et fælles Besparelser konto?
Hvad er en bank-konto udlæg?
Hvad betyder øjeblikkelig eller Annuller Mean?
Hvad er netto Materielle aktiver?
Hvad er en ufortjent Premium?
Hvad er ETF Asset Allocation?
Hvad er en determinationskoefficienten?
Hvad er et monetært Award?

Leave a Reply

trade online