Hvad er forudbetalt husleje?

Forudbetalt husleje er en forudbetaling på et leje af ejendom. Størrelsen af ​​den forudbetaling sker på bøger af forretningen leasing ejendommen som et omsætningsaktiv konto, der vil blive udgiftsført på et tidspunkt i fremtiden. Da virksomheden gør sit bogholderi, den forudbetalte husleje udgiftskonto tillader bogholder til at spore værdien af ​​aktivet, indtil et sådant tidspunkt, at beløbet på kontoen er brugt.

Alle virksomheder skal føre bogholderi registre for at mødes skat og andre lovmæssige forpligtelser. Virksomheden vil med jævne generere et sæt regnskaber for at opsummere den finansielle stilling. Disse udsagn er i overensstemmelse med et sæt af generelt accepterede regnskabsprincipper opdragsgivere at standardisere regnskabsaflæggelse så virksomhederne kan sammenlignes med hinanden mod en fælles baggrund. Standard regnskabsmæssige konventioner angive, hvordan man bære enestående leje indskud til en lejekontrakt på bøgerne, indtil et sådant tidspunkt, da depositum faktisk anvendes som betaling for en måneds husleje.

En lejeaftale at leje fast ejendom betragtes som et materielt aktiv. Når en virksomhed indgår en sådan aftale, er det ofte er til at betale ikke blot den aktuelle måneds husleje, men også et vist antal måneder i forvejen som sikkerhed for opfyldelse i henhold til aftalen. Dette depositum kan refunderes ved slutningen af ​​leasingperioden på opfyldelse af visse betingelser eller behandlet som en refunderes forudbetaling, betaler måneder ved bagenden af ​​aftalen. Uanset om depositum refunderes eller ikke refunderes bestemmer, hvordan beløbet er behandlet for bogholderi formål.

Ikke-refunderbare lejebetalinger at dække huslejen for de kommende måneder er der transporteres på bøgerne af ejeren af ​​ejendommen som udskudte arbejdsfri indtægter. Beløbet bæres på bøger af forretningen leje ejendommen i forudbetalt leje udgiftskonto. Denne konto er kapitaliseret, eller sænkes, når et beløb af forudbetalt husleje faktisk anvendes til at betale for en måneds husleje.

Denne regnskabsmæssige konvention er især vigtigt, når du genererer en balance. En balance er et sammendrag af den finansielle stilling i en virksomhed på et bestemt tidspunkt. Lej indskud kan anvende til måneder, der år ud i fremtiden. Indtil det beløb, der faktisk anvendes som betaling for en måneds brug af det leasede ejendom, skal det være ordentligt repræsenteret som et omsætningsaktiv, når selskabet genererer sit årsregnskab. Det forudbetalte husleje-konto giver virksomheden mulighed for at vise, at det har et omsætningsaktiv, der vil gavne virksomheden på et senere tidspunkt.

Hvad er schweiziske Private Banking?
Hvor meget koster det at opdrage et barn i USA?
Hvad er en Capital udgifter?
Hvad er det første-Time Homebuyer Credit?
Hvad er Ramen Noodles?
Hvordan får jeg en bedre Revolverende Credit Limit?
Hvad er kriminalitet Insurance?
Hvad er sølv runder?
Hvordan vælger jeg den bedste cash Management-konto?
Hvad er en Afskærmning konsulent?
Hvad er en Equity Holder?

Leave a Reply

trade online