Hvad er forudbetalt virtuelt kreditkort?

Forudbetalt virtuelle kreditkort er disponible kreditkort, der typisk bliver sendt til brugerne via e-mail. I modsætning til traditionelle forudbetalte kreditkort, er virtuelle kort, der normalt bruges til online køb, som et fysisk kort er ikke påkrævet. Virksomheder, der tilbyder virtuelle kreditkort som regel kræver, at brugeren at overføre penge fra en bankkonto, eksisterende kreditkort eller online pengeoverførselsservice. Brugeren overfører en bestemt mængde penge til at finansiere kortet, og visse virksomheder giver brugeren mulighed for at genindlæse kortet for fremtidige køb.

En kredit ansøgning normalt ikke påkrævet for forudbetalte virtuelle kreditkort. Kortene har normalt en udløbsdato som en normal kreditkort, så brugeren skal passe på ikke at efterlade en balance på kortet tæt på udløbsdatoen. Hvis en balance forbliver, kan kortudbyderen ikke udstede en refusion for eventuelle resterende midler. Desuden har mange virksomheder en nødvendig minimum og maksimum balance for at åbne kontoen eller vil begrænse mængden af ​​fremtidige genindlæses.

Gebyrer kan også være en del af kortets medlemskab vilkår. Card aktivering gebyrer er nogle gange på en glidende skala, der kræver et højere gebyr for en højere oprindelige beløb på kortet. Der kan også være et månedligt gebyr, der kræves for at holde kontoen aktiv. Hvis et genopladeligt kort ønskes, kan man opleve, at de gebyrer, der er dyrere end engangs-kort.

Mange brugere køber forudbetalt virtuelt kreditkort til at hjælpe med at undgå online svindel med kreditkort. En engangs-kort nummer og en begrænset konto balance kan hjælpe med at lette frygten hos dem, som frygter, at kortoplysningerne kunne få stjålet. Online-auktioner og shopping websites er almindelige årsager til, hvorfor man skulle købe en forudbetalt virtuelt kreditkort, men nogle brugere også købe dem som praktisk gaver til særlige lejligheder.

En bekymring for, at nogle virksomheder har er, at nogle brugere kunne købe forudbetalte virtuelle kreditkort til brug for online-svindel med kreditkort. Når brugeren køber online kreditkort, han eller hun modtager kortnummer, sikkerhedskode og udløbsdato. Selvom nogle virksomheder ikke forlange, at køber giver et rigtigt navn eller adresse, betyder det ikke, at en person, der anvender kortet for bedrageri ikke vil kunne spores, hvis han eller hun begår svig eller køber ulovlige varer. De retshåndhævende myndigheder ofte har muligheder for at opspore personer, der tror, ​​at de har anonymitet på internettet.

Hvad er Mitigation Banking?
Hvad er en Chokolade Fundraiser?
Hvad er en afsluttende transaktion?
Hvad er en margin call?
Hvad Combat betale?
Hvordan vælger jeg den bedste kreditkort for universitetsstuderende?
Hvad er fordelene ved en kontantautomat budget?
Hvad er en euro’en Market?
Hvad er fleksible Spending konto grænser?
Hvad er et realkreditlån mægler?
Hvad er en godtgørelse Bond?

Leave a Reply

trade online