Hvad er forudbetalte kreditkort?

Mange mennesker er afvist efter udfylder et kreditkort ansøgning på grund af dårlig kredit. Problemet med dette er, at en større kreditkort ofte er behov for vigtige forretninger lide at lave hotel eller flyreservationer. Kreditkort er også nødvendigt, når du placerer online eller telefon ordrer. For dem med dårlig kredit, åben forudbetalte kreditkort op for muligheden for at engagere sig i disse transaktioner. Disse kort også kan anvendes af forældre, der ønsker at give deres børn kreditkort til at bruge og samtidig begrænse deres købekraft.

Også kendt som en sikret kreditkort, et forudbetalt med kreditkort er meget ligesom en almindelig kreditkort, er det kun kreditmaksimum er generelt lavere end et almindeligt kort, og at kreditmaksimum er baseret på en kaution, at kontohaveren skal gøre for at bruge kortet. Et forudbetalt kredit kort er andet end et forudbetalt betalingskort på stort set samme måde som et almindeligt kreditkort, er anderledes end et almindeligt betalingskort – et forudbetalt betalingskort trækker midler fra det beløb sat ind på kontoen er knyttet til kortet, mens en forudbetalt kreditkort gør køb på kredit.

Et forudbetalt kreditkort kontoen er oprettet ved at deponere penge på denne konto, meget på samme måde som du ville gøre en indbetaling for at åbne en kontrol eller opsparingskonto. Når pengene er deponeret, er kontohaver, der er udstedt et fysisk kreditkort, der kan bruges i de samme transaktioner, hvor regelmæssige kreditkort er tilladt. Måske den bedste del af det forudbetalte kreditkort er, at udgifterne ikke kan gå så langt som til at sende kontohaveren i gæld. Købekraften af, at kortet er begrænset til det beløb af sikkerheden betales forud med henblik på at sikre og bruge kortet. På grund af den sikkerhed, depositum, er regninger unødvendige og renteudgifter eller sent gebyrer er ikke muligt. I denne henseende er forudbetalt kreditkort ligner betalingskort knyttet til en besparelse eller checkkonto.

Forudbetalt kreditkort typisk kommer med en ekstra konto set-up gebyr. Beløbet varierer, men typisk varierer fra omkring $ 5 US Dollars (USD) til $ 10 USD. Derudover vil yderligere afgifter pålægges hver gang mere kontant er deponeret i forudbetalte kreditkort konto. For dem med dårlig kredit, langt fordelene ved et forudbetalt kreditkort opveje disse ekstra afgifter. Forudbetalt kreditkort gør det muligt at reservere værelser på sådanne ting som hotelværelser og betale for ting som biludlejning alle og samtidig undgå muligheden for renteudgifter.

De, der planlægger at bruge forudbetalte kreditkort til at betale for et månedligt Internet-abonnement, eller til at købe en vare, hvor et fast beløb fratrækkes deres kort hver måned, der kan forfærdet over at erfare, at dette ikke kunne være muligt. Mange af disse virksomheder accepterer ikke forudbetalte kreditkort som en betalingsmulighed, fordi der er altid risiko for, at der ikke vil være penge på kontoen, når det drejer sig tid til at betale regningen.

Hvad er en indtægt Equity Fund?
Hvad er en accept Credit?
Hvad er en import Substitution Industrialiseringsfonden?
Hvad er ADP / AVS-test?
Hvad er Bank Credit?
Hvad er kredit historie?
Hvad er Egenkapital aktier?
Hvad er de forskellige typer af Option Trading Strategies?
Hvad er landbrugsprodukter råvarer?
Hvad er dobbelt beskatning?
Hvad er en anlægsaktiver register?

Leave a Reply

trade online