Hvad er Forvaltningskonti?

Forvaltningskonti er finansielle konti, som administreres af en person på vegne af en anden person. Den person, der administrerer den tillid er kendt som trustee, og i nogle tilfælde kan administratoren også være koncessionsgiver, den person, der konfigurerer den tillid, i første omgang. Der er en række måder, hvor tilliden konti kan bruges, og folk der er interesseret i at en op bør konsultere en advokat og en finansiel rådgiver for at få mere information til detaljerne i deres situation.

Groft, tillid regnskab falder i to kategorier: revokable fonde og uigenkaldelig truster. En revokable tillid er en tillid, over hvilken koncessionsgiveren bevarer kontrollen. Koncessionsgiver kan beslutte at ændre vilkårene for den tillid, eller at opløse den helt. På den anden side, med en uigenkaldelig tillid koncessionsgiveren overgiver sig ret til at kontrollere den tillid.

En grund til at oprette en tillid, er at beskytte midler, hvis en koncessionsgiveren mener, at modtageren af ​​den tillid, ikke kan håndtere midler uafhængigt af hinanden. Forældre kan for eksempel oprette stoler for deres børn, som udbetaler penge i bestemte intervaller eller sæt udgifter, med hovedparten af ​​de penge tilbage urørlig indtil børnene når en vis alder. Sådanne trusts er også brugt til at sikre, at børn vil have adgang til finansiel sikkerhed i tilfælde af død af den ene eller begge forældre.

En fond kan også blive etableret for at give folk adgang til midler hurtigt i tilfælde af en død. I et simpelt eksempel på en revokable tillid kendt som en levende tillid, familie tillid, udbetales ved dødsfald, tillid, eller Totten tillid, bevarer koncessionsgiver kontrol og kan fortsætte med at betale penge til den tillid, og når koncessionsgiveren dør, midlerne i tillid er straks frigives til støttemodtageren. Dette går uden om skifteretten, og kan give folk med midler, når de har mest brug for, under planlægningen til begravelsen og håndtering af godset.

Med nogle typer af investeringsforeninger, kan der være skattemæssige fordele. I tilfælde af uigenkaldelig trusts, for eksempel, fordi kurator er at opgive rettighederne til de midler, hun eller han kan blive tilbudt en skattelettelse. De nærmere for beskatning som hører til forvaltningskonti kan blive meget kompliceret, og folk ville være klogt at konsultere skat fagfolk inden der træffes nogen beslutninger. Det er også vigtigt at bekræfte, at en skat professionel erfaring med håndtering af tillid for at sikre, at forvaltningskonti korrekt repræsenteret i skat ansøgninger.

Hvordan finder jeg ud af det dagsværdien af ​​et lager?
Hvad er Investeringsejendomme satser?
Hvad er de bedste tip til lav risiko Investering?
Hvad er Branch Banking?
Hvad er et kreditkort?
Hvad er en blå ark?
Hvad er Obligationslaan med Stock?
Hvad er Ydre Value?
Hvad er personlig rigdom?
Hvordan er værdien af ​​en Bond Bestemt?
Hvad er Makro Miljø faktorer?

Leave a Reply

trade online