Hvad er Franchise Insurance?

Ejere af en franchise er en række muligheder med hensyn til den type forsikring for at få for deres virksomhed

Men franchise-forsikring er det mere relevant type forsikring. Trods den tilsyneladende konsekvenser, er franchise-forsikring ikke er en type forsikring, der gælder for alle medlemmer af en franchise ensartet, da den virkelighed er, at det er mere individuel og skræddersyet til de specifikke krav i den særlige gruppemedlem er dækket. Franchise forsikring er ofte skræddersyet til franchise-ejere og kan indeholde muligheder som ejendom og ansvar, gruppe sundhed dækning, arbejdstagers kompensation og auto og levering.

Et af de specifikke forsikring dækningsområder udvides til franchise-ejere under franchise-forsikring er dækningen for ejendom og ansvar. Under denne form for dækning, er det franchise-ejer får beskyttelse for angivne typer af tab eller skade på hans eller hendes ejendom. Denne dækning omfatter også tab, der er et resultat af ejendomme tyveri, herunder sådanne poster som udstyr, der anvendes i køreklar franchisen eller genstande som møbler. Erstatningsansvaret aspekt beskytter virksomheden for franchisen ejeren i tilfælde af retssag, som er en konsekvens af handlinger som forsømmelse af selskabet eller skader, der opstod på franchisen ejendommen. En anden måde, hvorpå en forpligtelse dækning under franchise-forsikring kan gavne en franchise-ejer er gennem tilvejebringelse af dækning for injurier og andre relaterede typer af overtrædelser.

Gennem dækning støtte til grupper giver franchise-forsikring franchise-ejere mulighed for at give deres medarbejdere adgang til en relativt billigere form for forsikring for dem og deres familier. En sådan dækning kræver en lille stipendium fra medarbejderne, før de får adgang til de lovede fordele. Den nøjagtige type gruppe dækning planen er op til seriens ejeren, da franchise-forsikring, er en række muligheder for sådanne arbejdsgivere.

En af de mere vigtige typer af forsikringer arbejdsgiverne på arbejdskraft er juridisk forpligtet til at indhente i de fleste lande er en slags arbejdstagers kompensation forsikring, som sikrer, at deres ansatte ordentligt tilgodeses i tilfælde af skade eller sygdom, der opstår, mens de er ansat af virksomhed. Denne type forsikring er også vigtigt, fordi det sikrer, at eventuelle sundhedsmæssige problemer af nogen af ​​de forskellige medarbejdere er rettet til, begrænser sundheds-relaterede tab af mandetimer. Auto og levering beskytter franchisen, hvis der er nogen form for spørgsmål, der følger af enhver hændelse, der involverer erhvervslivet køretøjer, der tilhører franchisen.

Hvad er en online pengeoverførsel?
Hvad er Asset Purchase aftaler?
Hvad er indkomst mobilitet?
Hvad er en junk bond?
Hvilke typer konti er kvalificerede til FDIC dækning?
Hvad er et kreditkort Cash Advance?
Hvad er en bankcheck?
Hvad er en Central Bank?
Hvad er rekapitalisering?
Hvad er de bedste mantraer til rigdom?
Hvad er de bedste tips for Short Sale købere?

Leave a Reply

trade online